Utveckling--Respekt--Engagemang

Då var Superlördagen på hemmaplan avklarad
2019-10-12 18:24
Dam & Herr avslutade

Damerna fick tyvärr ge sig än en gång, efter en klassmål av Nieja i första rakt upp i målvaktens högra kryss och ledning 1-0 fick Emmaljunga till en reducering 19:50 och 1-1 efter första.

I andra så  väger det lite, Emmaljunga ökar på till 1-2 5:55, 1-3 10:57 efter ett lite snöpligt mål, efter det tar laget tag i taktpinnen , reducerar till 2-3 Marika ass Rebecka.

2-3 inför tredje, Damerna fortsätter att trycka på, dock 2-4 efter 6:43, sen strax efter 8:47 2-5, detta efter bra tryck från  Damerna mot Emmaljunga, spelet lovar gott, dock saknas lite mer avslut på mål, många gånger väljer man den extra passningen istället för att ta avslutet, Damerna har en superinställning och vi är övertygade om att dem kommer växa allt eftersom serien fortskrider, Ken sitter inte löst :-), han har fortsatt förtroende..

Näst på tur var Herrarna, det börjar bra med 1-0, därefter 2-0 efter dem spelat innebandy, dvs låtit bollen gå på ett tillslag från klubba till klubba och rörelse på det, till slut så står Linus sopren i slottet och stänker in målet från pass av Fidd.

Period 2. man fortsätter på inslagen väg och går upp i ledning till 4-1, 6-2 och det känns lite roligt på läktaren, målen som trillar in bakåt är slarv och lite dålig fokus, publiken förväntar sig och hoppas på lite mer av spelet vi såg stundtals i första, där man låter bollen jobba och inte spela på chans.

Jo det blev inte så :-), nu försvann allt, försvarspel vad är det undrar vi på läktaren :-), båda lagen lika dåliga, perioden förloras med 5-6, ja läs igen 5-6, Dragan/ Baggis har lite att jobba med defensivt, framåt helt ok.

Inför tredje 7-6 till VV, blir en tajt period, 2 konstiga utvisningar mot VV varav den Fidd fick var den mest skumma :-), FBC spelaren satsar och Fidd flyttar sig och han trillar och Fidd får 2 för hårt spel :-), lätt för oss på läktaren att se , kan vara så att domaren har en annan vinkel, bara att acceptera, i boxen kommer 8-6, sen spelas matchen av och herrarna får med sig 3 poäng och hänger på i toppen.

Vi har haft fler lag på banan idag, Flickor i Åstorp med förlust i bagaget men enligt info en bra prestation, ett gäng flickor i Osby med idel vinster, Fridolfs lag i Åstorp med en vinst 3-1, en nöjd Fridolf berömmer hela laget för en gedigen insats.

Vi ser framemot alla lagens egna krönikor.

Vi måste hylla dagens spelare, Mats i kiosken och Dogge i insläppet, sen måste vi granska lotterikomissionen på 50/50 lotterna, tror detta lotteri är riggat.