Danne visa sina offensiva kvalitéer idag och står för 5+1

Truppen på 14 utespelare som var tänkt att starta bantas ner till 12 när Dragan får in två tunga avbräck då Jonas Petersén och Linus Andersson ej kan medverka i dagens match.

Men med siktet inställt på tre nya poäng begav vi oss igår till Vejbystrand för match mot Hjärnarp. En god känsla i laget efter veckans två träningar där den självutnämnde  Hjärnarpsdödaren (Philip Svensson) briljerat.
Jag skulle kunna skriva en hel bok om dagens match men så blir inte fallet idag.
Vi ger oss själva en dålig start på matchen när vi inte alls är närvarande och Hjärnarp leder med 4-0 efter drygt 6 minuter spelade.
En timeout från Dragan för att väcka spelarna och ändra lite smått i formationerna.
Lite nytt mod i folket och ett något bättre fokus resulterar i att vi har underläge 6-4 efter första perioden.

Period nummer två börjar bra och vi har 6-6 på tavlan efter två PP mål, tid 3,36. Det börjar kännas som man tittar på en match mellan Björn Borg och John McEnroe så som spelet böljar fram och tillbaka, chanserna avlöser varandra nu.
Lagen följs åt och resultatet visar 9-8 till Hjärnarp efter knappt 16 minuter spelade.
16.58 åker vi på en femma för hårt spel när Oskar väger tungt vid sargen. Hjärnarp utnyttjar detta på bästa sätt och helt plötsligt har vi 11-8 inför tredje perioden.

Vi börjar sista perioden med fortsatt boxplay där dom utökar sin ledning till 12-8. Fyra bollar upp och Dragan går ner på ytterligare folk. Vi jagar och jagar vilket också gör att vi tappar ett par bollar bakåt och kommer aldrig närmre än 3 bollar upp. Slutsignalen går och resultatet skrivs till hemmaseger, 15-10.

En match där vi inte alls är närvarande och tar alldeles för lätt på uppgiften. Det är mycket i försvarsspelet som inte klickar idag och vi tar alldeles för många och konstiga felbeslut på banan. Vilket också 15 insläppta visar på.
10 mål framåt gör att vi kan ta med oss något positivt ifrån denna matchen.

Daniel Eliasson:      6p (5+1)
Robin Lindén:          4p (0+4)
Casper Engdahl:     3p (3+0)
Fredric Ekelund:      2p (0+2)
Philip svensson:     1p (1+0)
Oskar Wihlstrand:   1p(1+0)
Johan Henriksson: 1p(0+1)