Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Första matchen för vårt nystartade damlag!
2018-09-20 15:27
Idag 19.30 tar vårt nya damlag emot IBK Puma hemma i hallen. Vi passade på att ställa lite frågor till lagets spelande tränare Diana Antic!
Hur går dina tankar inför första matchen med nya damlaget?
- Det känns kul och framförallt väldigt spännande. Efter en riktigt bra träning igår så känns det riktigt bra inför kvällens match. 
Vad kommer du och Robin lägga fokus på i dagens match?
- Fokuset ikväll kommer att ligga på att vi ska hitta rätt i femmorna och försöka pussla ihop det sista inför serisestarten. 
Många nys spelare som för första gången håller i en klubba blandat med ett par gamla rävar i truppen. Vad har du och Robin för tankar och förväntningar på säsongen?
- Det stämmer! kul att nya såsom "gamla rävar" har hittat hit. Förväntningarna inför säsongen är att vi ska utvecklas som ett lag samt individuellt. Det är alltid svårt, som nystartat lag att få allt att klicka direkt, men vi är på god väg och har en hel säsong att utveckla detta. 

Vi tackar DIana och önskar dem lycka till ikväll!
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84