SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Välkommen till VV84-SK
Här kommer ni hitta information om vår verksamhet
Nytt sammarbetsavtal!
2021-03-29 15:17

Nu var det klart och officiellt! Samarbetet med @innebandyesset och @salmingfloorball är nu klart! Vi tackar Martin på innebandyesset för en bra kommunikation och tydlighet! Vi ser otroligt mycket fram emot kommande år tillsammans med er! #vv84 #innebandy #salming #floorball 

Trygga lov och nattvandring!!
2021-03-24 22:06

Hej!


På tisdagen på påsklovet kommer vi i Vv-84 att delta i kommunens projekt ”Trygga lov”. Vårt syfte med att delta i projektet är i första hand för att visa att vi som förening finns och för att locka ungdomar i byn till våra olika innebandylag. Som ett led i detta kommer vi ha ett gäng som finns närvarande vid multiarenan på Brogårdaskolan. Där kommer vi att bjuda på hamburgare och det finns möjlighet att låna innebandyklubbor och bollar för att kunna latja inne på arenan. Vi kommer också ha en grupp som vandrar runt i byn och möter ungdomarna där de finns. Vi är på plats mellan 19.00-23.00 både vid multiarenan och ute på byn.  


Finns även på instagram under namnet: Vv84.Skbjuv

hoppas vi ses! 

Föreningsinstagram!
2021-03-22 13:56
In och följ vv84.skbjuv på instagram!

Vv84.skbjuv

 

Vv84’s föreningsinstagram! Här kommer ni få uppdateringar kring våra lags matcher och träningar! Ni kommer även få följa med i styrelsens arbete!

Vår förening vill
2021-03-01 19:02

Informationsbrev till föreningens medlemmar och anhöriga


Styrelsen har beslutat att under kommande period lägga extra tid och fokus på att utveckla vår förening. Till vår hjälp har vi valt att använda oss av Svenska Innebandyförbundets verktyg Vår Förening Vill.

Styrelsen kommer att genomgå ett 6-stegpsrogam där vi bland annat analyserar föreningen utefter områdena Föreningsidé, Organisation, Verksamhet och Kommunikation. Vi kommer också att gå en utbildning för att öka vår kunskap inom vårt uppdrag som organisationsledare.

Självklart vill vi att ni är med i vårt utvecklingsarbete och för att ge er möjligheten att påverka kommer vi under resans gång skicka ut en medlemsenkät som är en del av verktyget Vår Förening Vill. Alla våra ledare, utövare och ni som är anhöriga kommer att få chansen att ge sin bild av vår förening. Era åsikter, tankar och önskemål är otroligt värdefulla för vår gemensamma utveckling. Håll utkik efter mer information gällande medlemsenkäten.

Vårt mål med detta utvecklingsarbete är:

Vi i styrelsen känner att vi som förening växer och känner att med denna satsning som Svenska Innebandyförbundet gör kommer vi få hjälp i att utveckla vår förening.

Så, nu har ni lite koll på vad som är på gång i vår förening. Vi ska göra vårt bästa för att dela med oss av vårt arbete med Vår Förening Vill. Har ni frågor eller funderingar är ni alltid varmt välkomna att kontakta, Daniel Bryborn, Daniel@vv84.se

 

Med Vänlig Hälsning

Styrelsen Vv84:

Daniel Bryborn – Ordförande

Philip Svensson – Vice Ordförande

Emil Svensson – Kassör

Patrik Bellman – Ledamot

Henrik Ottosson – Sekreterare 

Gräsroten
2021-02-02 13:52

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.


När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.


Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Du hittar alla anslutna föreningar här. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.


https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/20279-vv-84-sk-bjuvNyheter från våra lag
F06/07, 22/11 19:12 
Herrar Div 3, 01/10 22:37 
Herrar Div 3, 25/09 08:15 
 
Sponsorfönstret
STÖTTA OSS I VV84