Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Munka-Ljungby IBK och Gantofta IBK
vs
VV-84 SK Bjuv 14/15
Munka-Ljungby IBK och Gantofta IBKvsVV-84 SK Bjuv 14/15

  INFORMATION

Matchstart:sön 11 december, 14:00
Plats:Gantoftahallen
Serie:Grön Nivå Pojkar C Nordvästra Knatteligan   Tabell >>
Samling:13:00, Brogårdaskolans parkering
Aktivitetsinfo: Hej!
På söndag ska egentligen våra grabbar i 13/14 laget spela match på C-nivå. Eftersom vi hade två lag och alla spelare i spel i lördags på A-nivån tänker vi att vi släpper detta matchtillfället och låter en del av grabbarna från innebandyskolan testa att vara med och spela match! Vi kallar sju stycken från innebandyskolan och kompletterar med de från 13/14-laget som inte kunde spela lördagens matcher. Det är match 14.00 mot Munka-Ljungbys P15-lag och 14.45 mot Gantoftas P15-lag.
Observera att man måste ha betalt medlemsavgiften för att få lov att spela match. Det har med försäkringar och licens att göra. Ni som inte har betalt har fått ett nytt inbetalningskort skickat till er mail.  

Svara på kallelsen om era barn kan delta eller inte. Vi vill ha svar senast på onsdag för att kunna kalla in fler om det skulle behövas.

Vi samlas 12.50 på Brogårdaskolans parkering. Vill någon köra direkt till Gantofta ska ni vara i Gantoftahallen senast 13.10.
Vi har alla matchkläder som behövs. Ta med klubba, skor, glasögon och vattenflaska. Tänk också på att ta med en frukt eller liknande att äta mellan matcherna.
Kommentera i kommentarsfältet om ni kör direkt till Gantofta.

Hör gärna av er om ni har några frågor!

Mvh Rickard, Marcus och Emil
Trupp:Alfred Larsson / Lindeberg
Axel Törnqvist
Loui Sjöstrand
Malte Cedervall
Melvin Limanovski
Sixten Jönsson
Theo Karlsson
Theo Wesser

<< Tillbaka

 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84