Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

VV-84 SK Bjuv 13-14 röd
vs
Åstorp/Kvidinge, Engelholm, Hjärnarp
VV-84 SK Bjuv 13-14 rödvsÅstorp/Kvidinge, Engelholm, Hjärnarp

  INFORMATION

Matchstart:lör 18 december, 09:00
Plats:Brogårdaskolan
Serie:Grön Nivå Pojkar C Nordvästra Knatteligan   Tabell >>
Samling:08:20, Brogårdaskolan
Aktivitetsinfo: Hej!
Så var det då dags för årets sista matcher. Denna gången är det på hemmaplan på Brogårdaskolan. Precis som tidigare ställer vi upp med två lag, lag "röd" och lag "vit". Lag "röd" spelar sina matcher 9.00 och 9.45 och lag "vit" spelar 9.00 och 10.30. Motståndare kan ni se i appen Svensk Innebandy.
Vi gör lagindelningen när vi ser vilka som kan vara med. Det är samma samlingstid som gäller för båda lagen.

OBSERVERA att vi i likhet med de flesta övriga föreningar också kommer kräva covidpass för alla över 18 år för att komma in i hallen. Vi kan inte garantera att vi inte blir över 100 personer på plats och då måste vi använda oss av covidpass för att få lov att arrangera. Vi hoppas på överseende och förståelse för detta!

Vi kommer också behöva lite hjälp under sammandraget, dels med att skanna av covidpassen på alla som kommer in i hallen, och dels för att bemanna kiosk och sekretariat. Kommentera gärna om ni har någon favoritsyssla av ovan nämnda :)

Mvh Rickard, Emil, Dennis och Marcus

<< Tillbaka

 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84