Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Läger
 
Tid:fre 18 augusti, 17:00 - sön 20 augusti, 18:00
Plats:Bosarp
Aktivitetsinfo:Hej!
I september förra året hade vi ett mycket uppskattat föreningsläger på Lingvallen i Skälderviken för våra ungdomslag. Eftersom det är viktigt både med klubbkänsla, lagtillhörighet och interaktion mellan våra lag tänker vi oss ett liknande läger även i år. Denna gång åker vi till Bosarps Läger- och kursgård en bit utanför Höör. Vi har bokat lägergården fredagen den 18 augusti till söndagen den 20 augusti och bokningen gäller för samtliga våra ungdomslag från 15/17-laget och uppåt. För att vi ska få lite koll på läget skickar vi nu ut en kallelse för att se hur stort intresset är. Vi vill att alla svarar på kallelsen. Svara KOMMER om era barn kan tänka sig att följa med och KOMMER EJ om ni redan nu vet att de inte vill följa med. Kallelsen är INTE bindande utan är bara för att vi ska se ungefär hur många vi kan tänkas bli så vi kan förbereda ett så bra upplägg på dagarna som möjligt. Om man vet att ens barn gärna är med på lägret men inte vill sova över eller om de kanske bara kan vara med en av dagarna går det bra att skriva det under kommentarer.
Lägret kommer att kosta 100:- per barn och då ingår mat och logi alla tre dagarna.

Vi vill ha svar på denna kallelse senast MÅNDAGEN 29 MAJ

För att kika på lägergården kan ni klicka er in via länken: https://www.bosarp.se/

Mer info om lägret när det handlar om tider, praktiska saker osv skickas ut när vi närmar oss. Det kommer också komma ut en ny kallelse där man får ge definitivt besked.  

Har ni några frågor är ni välkomna att kontakta respektive tränare.

Mvh Styrelse och ungdomstränarna

<< Tillbaka

 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84