SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Vv84-SK Bjuv 03-04
Välkomna till vår sida

Säsongspremiär
2019-10-13 11:11
Äntligen var det dags för den efterlängtade premiären . Säsongen blir tyvärr kortare då 3 lag dragit sig ur och så vi får endast 12 matcher . 

Vi styrde kosan mot Åstorp och ett s.k derby , det var ett taggat lag som samlades i omklädningsrummet. Samtliga i laget var spelklara fram tills lördagsmorgon då Joakim Jinnemo hade insjuknat :-( . Efter snabbt coachsnack går vi ner på tre backar och tre kedjor .

Redan på uppvärmningen är det full fokus på allt och det tar vi med oss i matchen . Efter böljande spel skapar sig vår ärkeängel ( Gabriel ) Gabbe ett läge i matchminut 5 och rullar in 0-1 , lite extra skönt för honom när han spelade för Åstorp halva säsongen . Drygt 10 min in i matchen får vi vårt första box play och vi håller undan med bra försvar och målvaktspel , kort därefter får vi ett powerplay där vi rullar boll och skapar men tyvärr vill bollen inte vår väg. 0-1 i periodpaus . 

Lite gött snack o druvsocker i paus går vi in i andra perioden . Fortfarande böljande spel och lite för stressigt från vår sida , därför extra skönt när Alex ( Sjödahl) lägger en pass till årets nya spelare Herman ( liljekvist ) som skjuter från drygt halva plan och skottet letar sig in bakom Åstorps målvakt 0-2 tid 11.26.
12.27 är det dags för BP igen och även denna gång är vi 100% . Där är bud på fler mål framåt men det stannar vid 0-2 i paus .

Period 3 drar igång och alla spelare är ff pigga i ben och huvud . Vi jobbar stenhårt över hela banan och resulterar i ett PP 3.12 där vi skapar många chanser igen , 8.11 får vi ännu ett PP och även om vi blir mållösa spelar vi riktigt bra . 12.28 tar Åstorp time out , säger till laget att ha koll på tom kasse . 12.40 styr William in ett skott av Elliot med hjälp skaftet 0-3 . 13.24 får vi till slut kapitulera och Åstorp gör 1-3 . 
Vi väntade nog alla på att Åstorp ska plocka målvakten men så blev inte fallet. 

Slutresultat Åstorp-VV84 1-3 

Slutord :  Målen kommer alltid som vi säger till laget , sätt defensiva jobbet så kommer målen framåt också . 

Ingen match nästa helg utan vi åker till Munka 26/10 hoppas på samma stöd från läktaren ,med massa beröm till gänget . Vi behöver bara POSITIV energi från föräldrar till laget :-)

Väl mött // tränarna 
Gothia
2019-01-13 13:44
Tjenixen alla 

Nu efter en vecka i hemmet har man haft chans att reflektera över vårt äventyr i Gbg . Först och främst tackar vi för ert förtroende att ”låna” barnen under helgen.
Hur gick det då för oss ?

På förhand såg gruppen väldigt svår ut med lag som Warberg , Pixbo , Kinna och ett lag från Tjeckien .

Matchen mot Warberg började jämt men tyvärr får bi en 5 minuters utvisning och då får dom hål på oss, vi stretar imot men tyvärr räcker vi inte till och det slutar med 0-7 .

Match 2 mot Kinna spelas på torsdagkväll och det är ett helt annat lag på banan . Vi  springer , kämpar och skapar chanser åt varandra . Rättvist resultat efter första perioden hade varit 2-4 till Kinna men dom har en fantastiskt målvakt som vi inte lyckas få hål på . Även denna matcher slutar med samma siffror som mot Warberg 7-0 ..

Fredagen  börjar med match mot Pixbo och där har vi inte mkt att sätta imot . Matchen slutar 11-0 .
På kvällen möter vi det tjeckiska laget o får in vårt första mål i turneringen , dock slutar det med förlust .

I B-slutspel möter vi Särö och även om siffrorna skrivs till 10-2 så gör vi en bra match .

Vi tar med oss en läxa att vi måste röra oss bättre , våga utmana oss själva till våga göra det vi gör på träningarna .

Nu tar vi nya tag o spelar hem några goa pinnar i serien och bygger vidare på det ”goet” vi har .

///// Tränarna
Bromölla-VV84
2018-12-16 21:56
Då har bilarna rullat tur och retur till Bromölla för höstens/vinterns sista match . Vi led tyvärr lite av en baksmälla från de två tuffa vinsterna mot Fch och Engelholm , då vi inte kom upp i samma nivå . Vårt solida försvar över hela banan gick inte att känna igen och efter första perioden står det 4-0 till hemmalaget , vi reducerar till 5-1 i andra men dom replikerar snabbt och går till paus vila med 7-1 inför tredje . Målet blir att vinna tredje perioden vilket vi gör med 5-2 och snyggar därmed till siffrorna till 9-6 . Det vi tar med oss från matchen är att bollen är alltid snabbare än spelarna och det märkte vi i period tre när vi hitta vårt spel . Nu laddar laget upp med julemys inför kommande gothiaturnering.//// Tränarna 
2:a raka vinsten
2018-12-09 20:49
Idag var det match för vårt 03/04 lag i hemmaborgen på brogårda . Efter en tajt första periode med böljande spel går vi till pausvila med 1-1 , grabbarna o tjejerna är lite spralliga . Kanske hade med att Engelholm varit ett spöke genom åren . Andra perioden blir det lbättre och vi går till pausvila med 4-2 . De första minuterna i tredje blir en kamp och vi lyckas göra 5-2 istället för att det blir 4-3 💦💦,slutresultatet blir 6-4 och laget följde därmed upp vinsten mot fch förra helgen med en till . Nästa söndag rullar bilarna mot Bromölla för årets sista seriematch och vi siktar på ny seger . Förra året blev den förlust hemma vinst borta mot detta Bromöllalag så det blir en tuff historia .
Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 21/11 12:00
7 - 8  
Sön 14/11 17:00
7 - 3  
Tor 28/10 19:00
5 - 8  
Sön 24/10
Lör 16/10 12:00
5 - 12
Lör 9/10 11:30
4 - 4  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84