SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Vv84-SK Bjuv 06-07
Välkomna till vår lagsida

Ok start på inledningen av säsongen!!
2020-10-14 13:13
Då är seriespelet igång på allvar och vi har börjar med två tajta matcher, 1 förlust med 2-4 och en oavgjord 3-3. Vi har haft en tuff start vid upptakten på träningarna och innan serien drog igång, så kunde vi endast spela 5 mot 5 en gång och det var samma veckan då serien skulle starta. Detta har gjort att vi inte kunnat förbereda oss som vi velat, men de som tränat har gjort det riktigt bra. Därför har vi inte varit intresserade av resultaten i matcherna, utan prestationen vi utför tillsammans.  Nu har några börjat hitta tillbaka till laget igen och nu kan vi bedriva vettiga tränar som planerat:). 

Detta har varit bra det två första matcherna: 
+ Försvaret
+ Målvaktsspelet
+ Viljan/inställningen
+ Glädjen i LAGET
+ Spelat mer vårdat vid uppspelsfasen än tidigare (större trygghet med boll) 

Och mindre bra:
- Korta anfall
- Små misstag i egen zon med boll, som genererat mål till motståndarna

Nu blickar vi framåt och ju fler "ordentliga" träningar vi kan ha, ju bättre kommer vi prestera. 

       //  Vidar, Salle & Peter
Då var 2020 igång på riktigt!!
2020-01-13 13:28
2020 hann knappt börja innan P06/07 åkte till Göteborg och Gothia Cup.
Målet med denna resa är framförallt att han kul tillsammans, men också hitta inspiration hos andra lag. Resultatmässigt hade vi  önskat att vi låg lite längre fram, men det är bara att konstatera att de andra lagen har bättre fart, passningsspel och struktur i sitt spel än vad vi har, så totalt sett vann vi 1 match och förlorade 5. Men det ingen kan ta ifrån oss är att vi har jäkligt kul tillsammans och det är en viktig pusselbit.
Så efter lärdomen i Göteborg, så blir det träning på styrt spel framöver där alla ska få tydliga roller på vad man ska göra på banan och detta kommer göra oss ett par snäpp bättre, men det lär ta några veckor innan vi kan praktisera det på ett önskvärt sätt. 

P06 skulle spelat sin första match borta mot Höganäs, men den blev inställd och istället så körde vi ett extra fyspass och den 9 som kom gjorde en mycket bra träning, BRA JOBBAT KILLAR & SARA.

P07 åkte till Malmö för ett möte med Malmhaug IBF och tyvärr kom vi till spel med endast 5 ute spelare och 1 målvakt. Men vad gör det när dessa spelare knyter näven och går in och vinner matchen med 9-3. Det var en fröjd för oss ledare och föräldrar att se Filip, Matte.S, Diaz, Noel, Loke och Anton gör detta som ingen trodde var möjligt:). Att vinna en match på bortaplan utan avbytare borde ge dessa killar BRAGDGULDET, för detta var det värsta vi sett i form av laganda, vilja, spelförståelse och passion. 
Bra jobbat killar och denna match kommer vi som var där aldrig att glömma i alla fall.......
Målskyttar: Diaz 4, Noel 2, Loke 1, Anton 1 Mattias 1

Kommande helg vänta Röke för 06:orna och FCH för 07:orna. 
1 vinst och 1 förlust!!
2019-11-18 09:32
Helgen som var, så spelade båda lagen varsin match och 06:orna förlorade borta mot Lönsboda med 3-7, medans 07:orna bortaslog Engelholm med 9-6.
06:orna åkte på säsongens längsta bortamatch mot serieledarna Lönsboda och det var hemmalaget som började bäst genom att vinna 1:a perioden med 2-0. I 2:a perioden kom vi tillbaka och vann denna period med 1-0, så inför avgörande akten stod det 2-1 till Lönsboda. Med 10 minuter kvar står det 3-2 till hemmalaget och sedan kom de sedvanliga misstagen i uppspelsfasen som för att Lönsboda går upp till 6-2 på några minuter och matchen slutar sedan 7-3. Vi gör en ok match, men gör för enkla misstag som våra motståndare förvaltar på bästa sätt. Målvakt för dagen var Mathias Alhgren som gjorde detta på bästa sätt, till helgen väntar Osby på hemmaplan och då förväntar vi oss bättre skärpa. 
07:orna åkte till Engelhom med 8 utespelare och 1 målvakt i Albin Fredriksson som aldrig stått en match tidigare och som han gjorde det. Efter 2st sena återbud, så åkte vi till Engelholm med endast 8 utespelare. Vi började matchen lite trevande och lagen bytte ledningen ett par gånger om och som mest ledde hemmalaget med 5-3 och med 10 sekunder kvar av 2:a perioden så gör Mattias Sjöström 4-5 i numerärt underläge och vi får tillbaka lite energi innan pausvilan. I 3:e perioden så gör killarna en mycket bra insats och vinner den med 5-1 och därmed blir slutresultatet 9-6 till oss. Detta är en riktig lagseger, då många fick spela på ovana positioner pga sena återbud. Kommande helg väntar ännu en bortamatch och den är mot Osby. 
Två uddamålsförluster!!!
2019-11-10 19:52
Denna helgen spelade både 06 & 07:orna vars en match och båda matcherna slutade med uddamålsförlust.
06 möte FCH i en tajt match där vi förlorade med 2-3, detta efter att vi bjudit på alla tre målen vi släppte in. Vi har inte den rätta skärpan utan rätt vad det är gör vi helt onödiga misstag som motståndarna tar vara på. Lite ineffektiva framåt som gör att vi endast gör två mål framåt. Annars som helhet gör vi en godkänd insats och vi är på rätt väg.. Vi utvecklas hela tiden och vår tid kommer, där segrarna kommer. Vi spelar med samtliga 17 utespelare och detta kommer bära frukt längre fram.
07:orna spelade mot serieledarna Lönsboda och förlorade med 8-9 efter en tajt match där lagen bytte ledning om vart annat. Max Solberg gör sin 1:a match i mål och gör en bra insats och tar även en straff. Denna match gör vi alldeles för många misstag i en en zon som gör att vår motståndare inte behöver kämpa för att skapa sina lägen, för det gör vi åt dom.....
Vi gör många bra saker som vi tar med oss och förhoppningsvis lär vi oss av alla dessa misstag tills kommande matcher:). 

Kommande helg möter 06:orna Lönsboda borta och 07:orna Engelholm borta. 
Seriepremiären avklarad!!
2019-10-15 10:07
Då har både 06 & 07 spelat sina premiärer och det gjorde man på ett mycket bra sätt:). 
06:orna började på lördagen mot Höganäs och denna match slutade oavgjort 3-3. För oss är detta ett fall framåt, då vi förra säsongen förlorade båda matcherna mot Höganäs.  Vi spelar ett ok i både försvar och anfall, men det är vi som skapar deras chanser. När detta upphör, så kommer vi bli svårslagna...
Målskyttar: Max L 2 och Elias M 1
07:orna började sedan på söndagen hemma mot Åstorp/Kvidinge som slutade 6-7. Vi har inte så många 07:or, så vi lånar in spelare födda 08-10 och dessa gjorde en fantastisk insats. Lägg där till att vi inte har en ordinarie målvakt, så Diaz fick stå och gjorde detta med bravur.  Deras segermål kom med endast 23 sekunder kvar efter en tilltrasslad situation framför mål. Annars är vi väldigt nöjd denna prestation också och tar nya tag kommande helg.
Målskyttar: Loke 2, Mattias 2, Noel 1, Filip 1. 

Nästa match för 06 är mot Röke borta och för 07 blir det Örkelljunga borta. 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84