SERIEPREMIÄR HERRAR LÖR 26/9 14.00!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Välkommen till VV84-SK
Här kommer ni hitta information om vår verksamhet
God Jul & Gott Nytt År!
2020-12-23 11:26

Det är oroliga tider och väldigt få saker är som vanligt men ändå måste vi som jobbar ideellt i föreningen försöka göra det bästa av situationen och förhålla oss till de riktlinjer vi får från förbundet och kommunen.


Först och främst vill vi tacka alla tränare & ledare som kämpat under hösten med att hålla igång de träningar vi kunnat bedriva inom ramen för de uttalade riktlinjerna. Det är inte lätt med motivationen när det är inställda matcher och oroligt runt omkring. Men ni gör ett fantastiskt jobb som är närvarande och tar hand om barnen så att vi kunnat hålla igång en liten del av verksamheten.


Till er tränare och ledare som inte kunnat bedriva några träningar nu på ett tag. Vi förstår frustrationen och det är jättetråkigt att ni inte får lov att bedriva träning för era lag. Vi uppskattar ert engagemang och kan bara hoppas att ni snart får komma igång igen.


Vi vill även säga tack till alla barn som fortsatt komma på träningarna och som skött sig jättebra så att vi kunnat bedriva träningar på ett så säkert sätt som möjligt. Samt tack till alla föräldrar och övriga medlemmar som stöttar och peppar oss alla som är engagerade i och omkring föreningen.


Givetvis tycker alla att det är tråkigt att inte få komma ner i hallen och spela match eller titta på när andra spelar. Vi kan glädjas åt att renoveringen av idrottshallen på Brogårda nu börjar närma sig sitt slut och att vi kommer ha en lite finare idrottshall till nästa år.


Bjuvs kommun har meddelat att de följer de nationella råden och stänger alla idrottshallar fram till den 24 januari 2021. Detta har vi givetvis förståelse för. Men det innebär dessvärre för vår del att vi inte får bedriva någon form av träning inomhus under denna tid. Det är tillåtet att bedriva utomhusträning i mindre grupper så länge man gör det på ett säkert sätt. Detta gäller de lag som har spelare födda 2005 eller senare. Det är upp till tränarna för de berörda lagen att välja om de vill anordna utomhusträning.


Detta är vad vi får förhålla oss till just nu och så fort det kommer ny information om hur det blir efter den 24 januari kommer vi delge er det. Under tiden jobbar vi i styrelsen på med det löpande arbetet att utveckla och förbättra föreningen.


Vi hade givetvis velat anordna en gemensam julavslutning för alla medlemmar men det har såklart inte varit möjligt så som läget är nu. Förhoppningsvis kan vi göra någon större gemensam aktivitet under nästa år för att ta igen detta!


Till sist vill vi önska alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!


Ta hand om er!


Vänliga hälsningar

Styrelsen

Herrar Div 3
Inför hofterup away med #5 Emil Svensson
2020-10-02 08:07, Herrar Div 3

Inför hofterup away med Emil Svensson!


Premiären är avklarad och det är alltid skönt att vara igång. Lite osäkert inför att veta vart vi stod. Tyckte vi tog tag i taktpinnen direkt och visade att vi inte ville vara en nykomling som backade hem. Finns mycket positivt att ta med sig inför hofterup men även mycket att förbättra. Det mest positiva var att vi började med 3 poäng som vi kommer kunna bygga vidare på. Gott befolkat på träningarna i veckan. Det märks att nivån har höjts och att alla kämpar om sin plats.Hofterup är precis som vi nykomlingar. Det var längesedan man mötte dem så vet inte så mycket. Dem fick med sig en poäng borta mot Stanstad och kommer säkert att göra allt för att plocka en 3:a i hemmapremiären.

Ryktet säger att vi har lite publik (Skånes bästa) med oss och med dem i ryggen så kommer vi göra allt för att ta ytterligare 3 poäng. Kan man inte vara på plats så stötta gärna oss via livesändningen 👍🏻


Vad tror du om slutresultatet?


Jag tror på en vinst med 7-4/ Kaptenen har talat #5

Herrar Div 3
Nyförvärv nummer 5!
2020-10-01 22:37, Herrar Div 3
Sebastian "battan" Kristensson har valt att ansluta sig till oss!
Sebastian har valt att ansluta sig till oss i Vv84 vilket vi är mycket nöjda med!

Tränarens ord:
I "battan" får vi en spelare som kommer kriga om varenda lite millimeter över hela banan. Han kommer alltid ge 100% och inte ge motspelarna mycket utrymme! 
Bortamatch för herrarna!
2020-09-30 10:12
På fredag 2/10 möter herrarna Hofterup IBF borta i lödde idrottshall 20.00. 

Vi har nu fått 25 platser till våra supportrar! Men max 25 platser så först till kvarn gäller! Men vi vill att ska man kolla så vill vi att att ni gör en anmälan till kansli@vv84.se där
man skriver namnen på dem man vill boka plats till! 

Vi har även fått ok på att sända matchen i appen där ni kan köpa den och titta på den! 
Herrar Div 3
Nyförvärv nummer 4!
2020-09-25 08:15, Herrar Div 3
Tobbe Klintvik har bestämt sig för att bli röd!
Tobbe Klitvik har valt att ansluta sig till oss kommande säsong. Detta var en spelare vi tidigt tog kontakt med och som tidigt bestämde sig för att skriva på för oss vilket vi är nöjda med! Förra säsongen mäktade han med 29 poäng på 20 matcher i förra serie konkurrenten Sofiero!

Tränarens ord:
I Tobbe får vi en stark och extremt löpvillig forward som kan användas både på höger och vänster kanten. En av hans styrkor är hans skott som vi ser fram emot i hallen. Vi är väldigt nöjda med detta nyförvärvet! 
Nyheter från våra lag
F06/07, 22/11 19:12 
Herrar Div 3, 01/10 22:37 
Herrar Div 3, 25/09 08:15 
 
Sponsorfönstret