SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Välkommen till VV84-SK
Här kommer ni hitta information om vår verksamhet
Herrar Div 3
Bokningsformulär till lördagens seriepremiär!
2021-09-21 11:26, Herrar Div 3

Platsbokning 

 

För att se seriepremiären för våra herrar lördagen den 25/9 kl 14.00 krävs det att man förbokar sin biljett. En biljett kostar 30 kr som swishas på plats! Insläppet öppnar 13.15. Är man medlem i föreningen går man in gratis, detta checkar vi på plats på våra medlemslistor. Man kommer också kunna bli medlem på plats där man swishar 200 kr så är man fullvärdig medlem i vår fina förening samt fritt inträde till herr och damlagets alla matcher! 

Vi får ta in 90 personer så först till kvarn. 

 

Boka dina biljetter här!

 

På läktaren gäller sedan en stols mellanrum mellan sällskapen. 

 

/ Seniorlaget! 

Herrar Div 3
Seriepremiären närmar sig, kaptenen har talat!
2021-09-20 08:55, Herrar Div 3

Äntligen premiär!

 

Efter 15 månader utan några seriematcher i Brogårda arena har det nu äntligen blivit dags igen. Senaste matchen var oktober 2020 innan man stängde serierna på grund av coronapandemin.

 

Dagens trupp är kanske lite tunn men vi har en härlig gemenskap. Stämningen som finns i laget kommer att hjälpa oss under säsongen. Det har varit bra fokus under träningarna och det märks att premiären närmar sig.

 

Många har längtat efter matcherna i arenan, det har vi märkt efter våra tränings- och skm-matcher. Intresset för innebandy är stort i Bjuv och det bara fortsätter att växa. Vi ser fram emot att gå ut på lördag och känna på atmosfären i arenan. Publiken har varit ett stort stöd de senaste säsongerna och jag vill säga att vi har skånes bästa publik. Man har spelat några matcher nu i arenan och vissa matcher kommer man ihåg lite mer. Kvalmatcherna vi hade för något år sedan var bland det häftigaste som man har upplevt. Stämningen på både hemmamatcherna och bortamatcherna var fantastiskt. Den stämningen vill vi gärna hitta tillbaka till igen.

 

Lördagens motståndare är Malmö FBC H3. Ett lag som vi hann möta förra året innan nedstängningen. Den matchen slutade oavgjort efter att vi gjort 2 mål sista 2 minuterna. Vet inte så mycket om årets upplaga men tillsammans med er på läktaren ska vi göra allt för att ta 3 poäng. På planen kommer ni att få se ett lag som kommer ge allt dem har i matcherna. Ni kommer att få se spelare som kämpar för klubbmärket. Det kommer givetvis även att bjudas på ett och annat innebandygodis.

 

Tyvärr har vi fortfarande en pandemi. Till matchen kommer det att vara restriktioner så var snälla och lyssna på publikvärdarna. Framöver kommer restriktionerna att lättas och vi ser fram emot att kunna fylla arenan igen. Stora som små, gammal som ung, alla är välkomna.

Vi ses i hallen i höst

 

/ #5 Kaptenen, Emil Svensson

Hemmamatch damlag!
2021-09-17 16:39

Hemmamatch för damlaget imorgon! 

18/9-22, 13.00, insläpp öppnar 12.15 vi tar in 100 personer! 

Hemmamatch för H3 och D3!
2021-09-08 17:41

Det vankas hemmamatcher i arenan igen efter ett alldeles för långt uppehåll! 

Imorgon torsdag 9/9 20.00 spelar H3 match mot malm

haug i SKM! Och lördag 11/9 13.00 D3 match mot Åby IBK i SKM! 

 

Inträdet öppnar 45 minuter innan matchstart och det är fritt inträde. Det som gäller i hallen är:

 

 - Sprita händerna

 - Varannan stol i hallen

 - Håll avstånd

 - Stanna hemma vid symptom 

 

Tillsammans hjälps vi åt med detta och ser fram emot bra matcher! 

Tränarpresentation innebandyskolan&13/14!
2021-09-06 23:29
Rickard Löfgren (t.v) Emil Svensson (t.h)

 

Först ut i raden av våra tränarpresentationer är Rickard och Emil som har hand om de två lag i föreningen med yngst utövare. Det första laget är Innebandyskolan som är för barn som är födda 2015 och senare och det andra är 13/14-laget, som för övrigt är ett helt nytt lag för säsongen. Rickard har över 20-års erfarenhet av att jobba med  barn i skolan och Emil har över 10-års erfarenhet inom samma område. Rickard går in på sin fjärde säsong som ansvarig för de yngsta barnen och Emil har precis påbörjat sin tredje. När det handlar om egna meriter på innebandyplanen har Rickard aldrig spelat aktivt i något klubblag men har massor med erfarenhet från fritidsgårdar, asfaltsplaner och ”högskolebandy”, Emil däremot är sen många år tillbaka både lagkapten och stjärna i Vv:s seniorlag och även aktiv i styrelsen. Förutom att kampera ihop på innebandyträningarna jobbar de båda tränarna sen många år tillbaka i samma arbetslag på Ekeby skola. De är dessutom svågrar med varandra och ses mest hela tiden så det finns gott om tid till att lägga upp träningar!
Alla som är i rätt ålder och som är sugna på träffa dessa båda stiliga herrar är välkomna till Varagårdsskolan på onsdagar. Innebandyskolan tränar mellan 17.15-18.15 och lag 13/14 mellan 18.30-19.30. Väl mött!

Nyheter från våra lag
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84