SERIEPREMIÄR HERRAR LÖR 26/9 14.00!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Välkommen till VV84-SK
Här kommer ni hitta information om vår verksamhet
Herrar Div 3
Inför hofterup away med #5 Emil Svensson
2020-10-02 08:07, Herrar Div 3

Inför hofterup away med Emil Svensson!


Premiären är avklarad och det är alltid skönt att vara igång. Lite osäkert inför att veta vart vi stod. Tyckte vi tog tag i taktpinnen direkt och visade att vi inte ville vara en nykomling som backade hem. Finns mycket positivt att ta med sig inför hofterup men även mycket att förbättra. Det mest positiva var att vi började med 3 poäng som vi kommer kunna bygga vidare på. Gott befolkat på träningarna i veckan. Det märks att nivån har höjts och att alla kämpar om sin plats.Hofterup är precis som vi nykomlingar. Det var längesedan man mötte dem så vet inte så mycket. Dem fick med sig en poäng borta mot Stanstad och kommer säkert att göra allt för att plocka en 3:a i hemmapremiären.

Ryktet säger att vi har lite publik (Skånes bästa) med oss och med dem i ryggen så kommer vi göra allt för att ta ytterligare 3 poäng. Kan man inte vara på plats så stötta gärna oss via livesändningen 👍🏻


Vad tror du om slutresultatet?


Jag tror på en vinst med 7-4/ Kaptenen har talat #5

Herrar Div 3
Nyförvärv nummer 5!
2020-10-01 22:37, Herrar Div 3
Sebastian "battan" Kristensson har valt att ansluta sig till oss!
Sebastian har valt att ansluta sig till oss i Vv84 vilket vi är mycket nöjda med!

Tränarens ord:
I "battan" får vi en spelare som kommer kriga om varenda lite millimeter över hela banan. Han kommer alltid ge 100% och inte ge motspelarna mycket utrymme! 
Bortamatch för herrarna!
2020-09-30 10:12
På fredag 2/10 möter herrarna Hofterup IBF borta i lödde idrottshall 20.00. 

Vi har nu fått 25 platser till våra supportrar! Men max 25 platser så först till kvarn gäller! Men vi vill att ska man kolla så vill vi att att ni gör en anmälan till kansli@vv84.se där
man skriver namnen på dem man vill boka plats till! 

Vi har även fått ok på att sända matchen i appen där ni kan köpa den och titta på den! 
Herrar Div 3
Nyförvärv nummer 4!
2020-09-25 08:15, Herrar Div 3
Tobbe Klintvik har bestämt sig för att bli röd!
Tobbe Klitvik har valt att ansluta sig till oss kommande säsong. Detta var en spelare vi tidigt tog kontakt med och som tidigt bestämde sig för att skriva på för oss vilket vi är nöjda med! Förra säsongen mäktade han med 29 poäng på 20 matcher i förra serie konkurrenten Sofiero!

Tränarens ord:
I Tobbe får vi en stark och extremt löpvillig forward som kan användas både på höger och vänster kanten. En av hans styrkor är hans skott som vi ser fram emot i hallen. Vi är väldigt nöjda med detta nyförvärvet! 
Publikinstruktioner hemmamatcher Herr & Damlag!
2020-09-14 16:25

Med anledning av rådande omständigheter gällande Covid-19 restriktionerna så behöver vi vidta följande åtgärder vid våra seniormatcher i Brogårda hallen.

-         Vi tillåter publik på max 50 personer, dock endast hemma supportrar som får föranmäla sig efter föreningens anvisningar via ett Facebook event till varje match. Man kan inte anmäla sig till mer än en match i taget. Inträdet betalas direkt via swish (123 410 10 93) när man gör sin FB anmälan. Anmälan är bindande. Inträdeskostnaden gäller endast icke medlemmar. Det går bra att bli ”stödmedlem” för 200kr och slippa betala inträde. Då registrerar man sitt medlemskap via hemsidan. Tillåten ålder på publiken är 15 – 65 år. Är man i rätt ålder men i riskgrupp får man inte närvara.

-         Publiken ska gå in via korridoren vid matsalen. Skyltar och publikvärd visar tydligt var ingången är.

-         Man ska tvätta händerna i vaskarna i korridoren innan man går in i hallen där man blir anvisad på vilken läktarsida man ska sitta. Vid läktaren kommer det finnas tillgång till handsprit.

-         Under matchen sitter man ner på anvisad plats.

-         Kafeteria kommer finnas i matsalen och den får man besöka innan matchstart och i pauserna. Publikvärdarna kommer se till att det inte blir köbildning utan man får då vänta på sin tur.

-         Toaletterna i korridoren får man använda i pausen.

-         Det är inte tillåtet att lämna läktaren och gå in på planen i pauserna. Det är inte heller tillåtet att efter match gå in på planen.

-         Efter match lämnar man hallen via utgången i korridoren.

 

Eventuella frågor kring detta kan skickas till kansli@vv84.se eller kontakta någon i styrelsen direkt.

 

Tack för visad hänsyn och er förståelse!

Nyheter från våra lag
F06/07, 22/11 19:12 
Herrar Div 3, 01/10 22:37 
Herrar Div 3, 25/09 08:15 
 
Sponsorfönstret