Träningarna kör igång måndagen den 19/8, kolla under nyheter där finner ni alla tider.
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Välkommen till VV84-SK
Här kommer ni hitta information om vår verksamhet
Då var Superlördagen på hemmaplan avklarad
2019-10-12 18:24
Dam & Herr avslutade

Damerna fick tyvärr ge sig än en gång, efter en klassmål av Nieja i första rakt upp i målvaktens högra kryss och ledning 1-0 fick Emmaljunga till en reducering 19:50 och 1-1 efter första.

I andra så  väger det lite, Emmaljunga ökar på till 1-2 5:55, 1-3 10:57 efter ett lite snöpligt mål, efter det tar laget tag i taktpinnen , reducerar till 2-3 Marika ass Rebecka.

2-3 inför tredje, Damerna fortsätter att trycka på, dock 2-4 efter 6:43, sen strax efter 8:47 2-5, detta efter bra tryck från  Damerna mot Emmaljunga, spelet lovar gott, dock saknas lite mer avslut på mål, många gånger väljer man den extra passningen istället för att ta avslutet, Damerna har en superinställning och vi är övertygade om att dem kommer växa allt eftersom serien fortskrider, Ken sitter inte löst :-), han har fortsatt förtroende..


Näst på tur var Herrarna, det börjar bra med 1-0, därefter 2-0 efter dem spelat innebandy, dvs låtit bollen gå på ett tillslag från klubba till klubba och rörelse på det, till slut så står Linus sopren i slottet och stänker in målet från pass av Fidd.

Period 2. man fortsätter på inslagen väg och går upp i ledning till 4-1, 6-2 och det känns lite roligt på läktaren, målen som trillar in bakåt är slarv och lite dålig fokus, publiken förväntar sig och hoppas på lite mer av spelet vi såg stundtals i första, där man låter bollen jobba och inte spela på chans.

Jo det blev inte så :-), nu försvann allt, försvarspel vad är det undrar vi på läktaren :-), båda lagen lika dåliga, perioden förloras med 5-6, ja läs igen 5-6, Dragan/ Baggis har lite att jobba med defensivt, framåt helt ok.

Inför tredje 7-6 till VV, blir en tajt period, 2 konstiga utvisningar mot VV varav den Fidd fick var den mest skumma :-), FBC spelaren satsar och Fidd flyttar sig och han trillar och Fidd får 2 för hårt spel :-), lätt för oss på läktaren att se , kan vara så att domaren har en annan vinkel, bara att acceptera, i boxen kommer 8-6, sen spelas matchen av och herrarna får med sig 3 poäng och hänger på i toppen.


Vi har haft fler lag på banan idag, Flickor i Åstorp med förlust i bagaget men enligt info en bra prestation, ett gäng flickor i Osby med idel vinster, Fridolfs lag i Åstorp med en vinst 3-1, en nöjd Fridolf berömmer hela laget för en gedigen insats.

Vi ser framemot alla lagens egna krönikor.


Vi måste hylla dagens spelare, Mats i kiosken och Dogge i insläppet, sen måste vi granska lotterikomissionen på 50/50 lotterna, tror detta lotteri är riggat.
Första matchen avklarad
2019-10-12 12:24
Klockrent i krysset

Pojkar D har klarat av sin match, det blev en jämn tillställning som slutade 3-3 efter 0-0, 2-2, 1-1.

Det saknades inte chanser men kylan framför mål saknades stundtals, spelet lovar dock gott för framtiden och ser med tillförsikt fram emot att följa lagets framfart.


Damerna är i full gång och ligger i skrivandets stund under med 1-2 efter halva andra perioden, vi återkommer med resultat efter matchen

Superlördag i Brogårda Arena 12/10
2019-10-10 18:08
Hallen öppen från 09:00-17:00

Missa inte att komma ner och heja och stötta våra lag nu på lördag 12/10.


Först ut är Pojkar D som spelar mot Höganäs 10:00

Därefter Damerna mot Emmaljunga kl. 11:45

Avslutningsvis Herrarna mot FBC Engelholm 14:30.


Pojkar D har sin premiärmatch, kaffet är kokat till ni kommer.

Damerna sin tredje match, 2 förluster inledningsvis trots bra spel, släpper det nu ? och 3 poäng !! ..

Herrarna 1 oavgjord & 1 vinst, trots mediokert spel, skall vi få se skönspelet och 3 poäng på lördag och häng i toppen.


Mats har laddat upp kiosken och den kommer vara öppen hela dagen, Brogårda Arena den självklara samlingspunkten i Bjuv en lördag när VV spelar, möt upp och gör denna lördagen lika bra som senast då vi var över 160 personer i hallen , eller varför inte ännu bättre :-).


Gemenskap och glädje och framförallt en positiv inställning, väl mött på lördagSeriespelet är igång
2019-09-29 19:03
Brogårda Arena fylld igen

Först ut var Seniorlagen, Damerna på lördagen mot Malmhaug, förlust 2-6 , idag söndag var det herrarna som tog emot Åby, en batalj som slutade oavgjort trots ledning med 2 bollar med mindre än 2 min kvar av matchen

Vad tar vi med oss från helgen, jo den fantastiska uppslutningen i hallen , 1 poäng av 6 möjliga är kanske inte optimalt, men stämningen och uppslutningen i hallen är värd minst 12 poäng, en uppslutning på dam matchen med över 70 Pers i hallen på lördagen och idag på herrarnas match över 150 pers på läktaren.

Vi tar med oss all positiv energi i och runt om föreningen, det bägge lagen visade upp lovar gott för hela den fortsatta säsongen, det är skoj och gå ner i hallen, Mats i kiosken får jobba, idag med hjälp av Jonas för att klara anstorminingen, alla andra som bidrar med lite här och lite där, superskoj, alla bidrar med sitt lilla och vi skapar en gemenskap som är unik, VV-84 :-).

Nu väntar vi förväntningsfullt på våra ledares krönikor från matcherna, är övertygad om att Ken & Baggis filar på dem, dem lär säkert ploppa upp på deras lagsidor inom kort


// Magnus


Herrar Div 4
Seriepremiär!
2019-09-28 14:07, Herrar Div 4

Premiären närmar sig med stormsteg! Då passade vi på att ställa lite frågor till coach baggis. 


Hur har försäsongen varit?


Hmm, det är nog en av våra bästa försäsonger måste jag säga. De folket som varit där har krigat och svettats två dagar i veckan under hela sommaren. Vi har spelat fyra SKM matcher varav 3 mot lag i högre divisioner är oss, inga poäng men enligt mig va vi värda någon pinne i någon av matcherna. Men spelet har bara blivit bättre och bättre för varje match som vi spelat så vi är nöjda. 


Vad kan publiken förvänta sig av laget denna säsong? 


Iår kan publiken förvänta sig ett lag som kommer jobba tillsammans över hela banan, ett lag som ska sätta defensiven och låta den lägga grunden för våra matcher. Tycker vi har börjat hitta dem formationer som vi vill ha i laget där alla köper sina roller och bidrar på olika sätt. Dem kommer också få se ett lag med offensiva kvalitéer som kommer bjuda på innebandygodis utan dess like hemma i arenan! 


Vad tror du om premiären då? 


Matcherna mot Åby brukar innehålla bra fart, mycket närkamper och tufft spel! Och precis det förväntar jag mig. Vi ska gå ut och sätta tonen för hus vår säsong ska se ut redan från första tekning. Efter 60 minuter ska vi vara nöjda med vår insats och gå därifrån med 3 poäng utan tvekan! Tror och hoppas på mycket folk på läktaren också vilket det brukar vara hemma i vår arena! 


Vi ses imorgon 13.00!


Nyheter från våra lag
08/09, 03/12 19:44 
05/07, 18/11 09:32 
05/07, 10/11 19:52 
05/07, 15/10 10:07 
03/04, 13/10 11:11 
Herrar Div 4, 28/09 14:07 
 
Sponsorfönstret