SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Välkommen till VV84-SK
Här kommer ni hitta information om vår verksamhet
Gräsroten
2021-02-02 13:52

Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Men det är du och alla andra som spelar hos Svenska Spel som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Det är enkelt att ansluta sig till Gräsroten. Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna. Det gör du enkelt på svenskaspel.se, i butik eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770 - 11 11 11.


När du valt dina favoritföreningar spelar du som vanligt. Varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som går till din favoritförening. Du kan bidra med upp till 40 000 poäng per månad. Du kan när som helst byta förening, men poängen du ”delat ut” stannar hos de föreningar du redan valt.


Gräsroten gäller vid spel på alla Svenska Spels spel (undantaget Vegas, Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Varje gång du spelar ger du poäng till din favoritförening.

Kostar inget att vara med

En gång om året (i oktober) räknas den stora poängpotten ihop. Ju fler poäng din förening har fått under året som gått, desto mer pengar ger det föreningen. Du hittar alla anslutna föreningar här. Det kostar inget att vara med i Gräsroten.


https://www.svenskaspel.se/grasroten/forening/20279-vv-84-sk-bjuvGod fortsättning!
2021-01-25 11:37

Nu ser vi fram emot en vårsäsong där vi förhoppningsvis kan återgå till en normalare verksamhet och på sikt få igång alla lag i träning igen. Till att börja med har vi nu fått besked om att från 25/1 tillåts träning i idrottshallarna igen för de som är födda 2005 och senare. Det är såklart mycket glädjande att vi kan komma igång med träning för en del av våra ungdomslag. För att få bedriva inomhusträning igen gäller det att vi följer direktiven från kommunen. Detta gäller först och främst fram till den 7 februari. 

 

För att ni ska kunna bedriva träning inomhus i kommunens idrottshallar gäller följande:

·       Duschrum får INTE användas.

·       Omklädningsrum får endast användas som kapprum där deltagare hänger av sig ytterkläder, överdragskläder och byter skor. Alla deltagare måste byta om hemma. För varje omklädningsrum finns ett maxantal som får vistas där åt gången uppsatt på dörren – det antalet får inte överskridas.

·       Det får inte vara mer än 20 personer i idrottshallen åt gången – ledaren räknas inte in i det antalet. Har ni större träningsgrupper får dessa delas upp och träna vid olika tillfällen. För lilla hallen på Varagårdsskolan gäller 5 personer.

·       Träningstider ska anpassas så att en träningsgrupp hinner lämna lokalerna innan nästa kommer in. Det gäller inte bara själva idrottshallen och omklädningsrummet utan hela fastigheten. Deltagare får alltså vänta utomhus tills det att gruppen innan kommit ut. Ställ inte upp dörrarna utan ledare behöver släppa in och ut deltagare ur sin träningsgrupp.

·       Föräldrar är inte tillåtna i lokalerna – barnen lämnas vid entrédörrarna.

·       All träning ska så långt som möjligt anpassas för att undvika närkontakt.

·       Vi uppmanar er att inte glömma bort gruppen aktiva som är födda 2004 och tidigare. Försök skapa aktiviteter utomhus för gruppen om det är möjligt.

·       Antal personer i varje idrottshall/omklädningsrum gäller enligt följande.

Brogårdaskolan: max 20 personer i hallen och max 3 personer åt gången per omklädningsrum.

Varagårdsskolan: max 20 personer i stora hallen och max 2 personer åt gången per omklädningsrum.

 

Har ni några frågor gällande detta är ni välkomna att kontakta styrelsen.


Välkomna tillbaka!

God Jul & Gott Nytt År!
2020-12-23 11:26

Det är oroliga tider och väldigt få saker är som vanligt men ändå måste vi som jobbar ideellt i föreningen försöka göra det bästa av situationen och förhålla oss till de riktlinjer vi får från förbundet och kommunen.


Först och främst vill vi tacka alla tränare & ledare som kämpat under hösten med att hålla igång de träningar vi kunnat bedriva inom ramen för de uttalade riktlinjerna. Det är inte lätt med motivationen när det är inställda matcher och oroligt runt omkring. Men ni gör ett fantastiskt jobb som är närvarande och tar hand om barnen så att vi kunnat hålla igång en liten del av verksamheten.


Till er tränare och ledare som inte kunnat bedriva några träningar nu på ett tag. Vi förstår frustrationen och det är jättetråkigt att ni inte får lov att bedriva träning för era lag. Vi uppskattar ert engagemang och kan bara hoppas att ni snart får komma igång igen.


Vi vill även säga tack till alla barn som fortsatt komma på träningarna och som skött sig jättebra så att vi kunnat bedriva träningar på ett så säkert sätt som möjligt. Samt tack till alla föräldrar och övriga medlemmar som stöttar och peppar oss alla som är engagerade i och omkring föreningen.


Givetvis tycker alla att det är tråkigt att inte få komma ner i hallen och spela match eller titta på när andra spelar. Vi kan glädjas åt att renoveringen av idrottshallen på Brogårda nu börjar närma sig sitt slut och att vi kommer ha en lite finare idrottshall till nästa år.


Bjuvs kommun har meddelat att de följer de nationella råden och stänger alla idrottshallar fram till den 24 januari 2021. Detta har vi givetvis förståelse för. Men det innebär dessvärre för vår del att vi inte får bedriva någon form av träning inomhus under denna tid. Det är tillåtet att bedriva utomhusträning i mindre grupper så länge man gör det på ett säkert sätt. Detta gäller de lag som har spelare födda 2005 eller senare. Det är upp till tränarna för de berörda lagen att välja om de vill anordna utomhusträning.


Detta är vad vi får förhålla oss till just nu och så fort det kommer ny information om hur det blir efter den 24 januari kommer vi delge er det. Under tiden jobbar vi i styrelsen på med det löpande arbetet att utveckla och förbättra föreningen.


Vi hade givetvis velat anordna en gemensam julavslutning för alla medlemmar men det har såklart inte varit möjligt så som läget är nu. Förhoppningsvis kan vi göra någon större gemensam aktivitet under nästa år för att ta igen detta!


Till sist vill vi önska alla en riktigt God Jul & Gott Nytt År!


Ta hand om er!


Vänliga hälsningar

Styrelsen

Herrar Div 3
Inför hofterup away med #5 Emil Svensson
2020-10-02 08:07, Herrar Div 3

Inför hofterup away med Emil Svensson!


Premiären är avklarad och det är alltid skönt att vara igång. Lite osäkert inför att veta vart vi stod. Tyckte vi tog tag i taktpinnen direkt och visade att vi inte ville vara en nykomling som backade hem. Finns mycket positivt att ta med sig inför hofterup men även mycket att förbättra. Det mest positiva var att vi började med 3 poäng som vi kommer kunna bygga vidare på. Gott befolkat på träningarna i veckan. Det märks att nivån har höjts och att alla kämpar om sin plats.Hofterup är precis som vi nykomlingar. Det var längesedan man mötte dem så vet inte så mycket. Dem fick med sig en poäng borta mot Stanstad och kommer säkert att göra allt för att plocka en 3:a i hemmapremiären.

Ryktet säger att vi har lite publik (Skånes bästa) med oss och med dem i ryggen så kommer vi göra allt för att ta ytterligare 3 poäng. Kan man inte vara på plats så stötta gärna oss via livesändningen 👍🏻


Vad tror du om slutresultatet?


Jag tror på en vinst med 7-4/ Kaptenen har talat #5

Herrar Div 3
Nyförvärv nummer 5!
2020-10-01 22:37, Herrar Div 3
Sebastian "battan" Kristensson har valt att ansluta sig till oss!
Sebastian har valt att ansluta sig till oss i Vv84 vilket vi är mycket nöjda med!

Tränarens ord:
I "battan" får vi en spelare som kommer kriga om varenda lite millimeter över hela banan. Han kommer alltid ge 100% och inte ge motspelarna mycket utrymme! 
Nyheter från våra lag
F06/07, 22/11 19:12 
Herrar Div 3, 01/10 22:37 
Herrar Div 3, 25/09 08:15 
 
Sponsorfönstret