Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Båstads GIF
7 - 7
VV-84 SK Bjuv H3
Båstads GIF7 - 7VV-84 SK Bjuv H3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 18 november, 15:00
Plats:Strandängsskolan
Serie:Herrar Div 3 Norra Skåne   Tabell >>
Samling:14:00
Bedrövlig start som bäddade för poängtapp
2018-11-23 13:56
I söndags stod som bekant en tur till Båstad på agendan. En klar gameplan är lagd efter torsdagens träning och femmorna välkomponerade. Åter igen får Dragan tyvärr återbud på söndagen och får göra om de tilltänkta femmorna.
Väl på plats och installerade i Båstads trevliga hall strosar materialare Philip Svensson och coach Dragan bort till cafeterian för att köpa vars en kopp java innan matchstart.

Första perioden drar igång och redan efter 2.43 presenterar Otto Carlsson sig när han gör 1-0 för hemmalaget. Ingen bra start alltså. 2-0 Kommer när klockan visar 4.22, även denna gång är det Otto som gör målet. 28 sekunder senare sätter Jonatan Bergström dit bollen för 3-0 Ajajaj... 
Båstad åker  på en tvåa för slag när vi spelat 8.21 av första perioden. Kan detta vara biljetten in i matchen för oss? Icke. Ett skott i täck och Båstad snappar upp bollen och vänder snabbt. 4-0 görs genom, gissa vem? Jo Otto Carlsson som gör sitt tredje mål för kvällen, tid 09.05. Resultatet står sig perioden ut. Efter att ha startat matchen med tre kedjor och två backpar går vi nu ner på två hela femmor.

I andra perioden fortsatte vi med dem formationer som vi avslutade första perioden med. Skulle vilja säga att så här långt är detta vår bästa period denna säsongen, vi kommer ut som ett helt nytt lag med mycket fart och energi vilket gav resultat.
 05.11 in i den andra perioden reducerar vi till 4-1 genom Viktor Landgren på en magnifik passning genom slottet av Filip Rolf. Och energin av det målet gav oss också en ny reducering, 08.46 gör vi 4-2 och det är Casper (skyttekungen) Engdahl som gör målet och assisten står Jonas Petersén för.
11.18 tar vi en utvisning genom Casper Engdahl. 
Men här skulle det visa sig att vi skulle reducera återigen. För knappt minuten senare bryter Jonas Petersén en passning i boxplay och vänder kvickt så att vi kommer 2 mot 1 och pågarna gör inte några misstag, en fin passning av JP till Emil Svensson och ställningen är nu 4-3 och tiden visar 12.13.
 14.36 var det dags igen, denna gången var det Pontus Nilsson som avlossade sitt fruktade dragskott på passning av Robin (assistkungen) Linden och nu var det utjämnat, 4-4. 
18.30 åker vi på en utvisning då Emil inte riktigt hänger med i en kontring och hoppar på som en ryggsäck på båstadspelaren vilket resulterar i boxplay, igen. 19.05 får vi ett frislag mitt på egen planhalva då Filip Rolf, som han själv säger får på ett magiskt skott som seglar över hela banan rakt upp i krysset, 4-5 och på 20 minuter hade vi nu vänt matchen till vår fördel. 

 Tredje perioden började med 30 sekunders boxplay där vi tyvärr inte lycks spika igen utan Båstad kvitterar  till 5-5 efter 00.16,  Daniel Carlsson målskytt denna gång. 
Endast 17 sekunder efter deras kvitteringen tar vi ledningen genom David Landgren på en finfin passning av Viktor Wihlstrand som visar sin styrka bakom mål. 
Sista 10 minuter av denna match ska det visa sig att utvisningar är det som kan kosta oss viktigt poäng. 
11.31 åker vi på en tvåa för hårt spel av Viktor Wihlstrand. Som vi visste på förhand var Båstad bra i powerplay och det visade dem oss.
11.44, dvs bara 13 sekunder in i sitt PP gör Jonatan Bergström 6-6. Men återigen visar vi styrka och tar ledningen. 6-7 efter 15.19 av den tredje perioden, Målskytt Viktor Landgren som i slottet piskar in bollen på volley på pass av Emil Svensson och Viktors andra mål för matchen är ett faktum. 
Men det slutade inte där tyvärr. Vi åker på en vad vi tycker, billig utvisning efter 17.17 när Viktor Wihlstrand får sätta på botbänken för hårt spel. Med endast 65 sekunder av matchen lyckas Otto Carlsson hitta en lucka i boxen och placerar in 7-7 som även blir slutresultatet.

 Det vi tar med oss från denna match är hur vi totalt lyckas vända matchbilden trots den dåliga start vi fick. Vi äger matchen sista två perioderna och vinner dem med 7-3 vilket inte hjälper efter en så bedrövlig start på matchen! Ett stort stort tack återigen till det ganska stora bortafölje som hade valt att spedendera denna söndag i Båstad!

Viktor Landgren 2p (2+0)

Filip Rolf 2p (1+1)

Emil Svensson 2p (1+1)

Jonas Petersén 2p (0+2)

David Landgren 1p (1+0)

Casper Engdahl 1p (1+0)

Pontus Nilsson 1p (1+0)

Viktor Wihlstrand 1p (0+1)

Robin Linden 1p (0+1)


<< Tillbaka

Spelade matcher
 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84