Vv84 Instagram - @ Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Kontraktsförlängning #6
2022-06-14 10:08

Kontraktsförlängning #6

Rasmus Persson

 

Du fick göra din första hela säsong som seniorspelare i Vv iår, du svarade för 26 poäng på 16 matcher, vad säger du själv om din egen säsong?

 

Jag började säsongen rätt okej med några kassar men precis som laget presterade jag på en lägre nivå i slutet av säsongen. Men i helhet är jag rätt nöjd över min prestation.

 

Vad tror du om lagets chanser säsongen som kommer?

 

Jag tror att vi har större chans än föregående år att ta oss högt upp i tabellen eftersom vi har fått in bra nyförvärv och en större trupp.

 

Vad tycker du att ni som lag behöver utveckla iår för att bli ännu bättre?

 

Tycker vi kan bli mycket bättre på att röra oss på banan och på så sätt hjälpa varandra med ett bra passningsspel. Om vi får kläm på det tror jag vi kommer vara extremt farliga i år.

 

Tre snabba:

Mål eller assist?

Mål, men en gratis assist är aldrig fel

 

Solsemester eller skidsemester?

Skidsemester, lätt

 

Pizza eller kebab?

Kebab

 

Tränarens ord:

 

I Rasmus har vi en spelare med stor potential redan när han kom till oss som junior så såg vi att han var en talang. Rasmus har utvecklats enormt och har gått snabbt från juniorspelare till seniorspelare. Vi är övertygade om att vi kommer att se Rasmus spela högre upp i seriesystemet.

 

- Dragan Antic

 

Vi tackar Rasmus Persson för denna pratstunden så ses vi i arenan i höst! #rödvitahjältar #innebandy #floorball #vamos #kontraktsförlängning

Kontraktsförlängning #5
2022-06-07 09:57

Kontraktsförlängning #5

Albin Svensson

 

Du var en av dem första som förlängde kontraktet, hur gick tankarna kring ditt beslut?

 

Jag har alltid spelat i vv sen ungdomsåren så för mig var det aldrig tankar på något annat, känner även att vi har något spännande på gång så ska bli kul att va med på resan.

 

Vad ser du för styrkor med årets trupp?

 

Känner rent generellt att hela truppen är väldigt stabil med bra spelare på varje position. Tycker dock att vänster forwarden med Filip ”moroten” Bertilsson sticker ut lite extra.

 

Vad ser du mest fram emot med säsongen som kommer?

 

Ser såklart mest fram emot att få spela innebandy med alla fantastiska individer vi har i laget. Har även en bra känsla om att vi kommer ligger högt i tabellen vilket alltid är roligt. Personligt hoppas jag kunna tappa några kilon i sommar och kunna tillföra mer till laget i höst.

 

Tre snabba

 

Mål eller assist?

Gör knappt några poäng men måste nog säga mål.

 

Spela dator eller Playstation?

 

Spela dator. (Utom i oktober när FIFA kommer ut)

 

Left eller right?

 

Left

 

Tränarens ord:

I Abbe har vi en tuff och aggressiv back i sitt spel. Han har gjort en jätteresa i sin utveckling och växt fram till ett självklart backval. Tyvärr så har han åkt på en del småskador under säsongen det ska bli oerhört intressant att se vad han kan göra med en hel skadefri säsong i ryggen.

 

- Dragan Antic

 

Vi tackar Albin Svensson för denna pratstunden så ses vi i arenan i höst! #rödvitahjältar #innebandy #floorball #vamos #kontraktsförlängning

Kontraktsförlängning #4!
2022-06-05 09:31

Kontraktsförlängning #4

Pontus Nilsson

 

Du är en av den äldste i truppen, vad var anledningen till din förlängning?

 

Mina barn tillåter mig inte att sluta , samt att jag inte är redo att lägga av! Brinner fortfarande för innebandyn och vill vara med på resan ett tag till.

 

Vad tror du om kommande säsong?

 

Tror det kan bli en riktigt bra säsong. Några nyförvärv som anslutit och förhoppningsvis någon/några till på ingång som kommer bidra och göra vår trupp starkare samt bredare. Med nyförvärven plus en bra försäsong tror jag absolut vi kommer tillhöra topp 3 lagen när säsongen börjar närma sig sitt slut.

 

Beskriv dig kort som innebandyspelare?

 

Jag är en fysisk back som gillar duellerna nere i sarghörnen, och har väl ett hyfsat skott.

 

Tre snabba:

Öl eller cider?

 

Öl

 

Käka skott eller assist?

 

Käka skott

 

Pizza eller kebab?

 

Kebab

 

Tränarens ord:

I ”Ponne” får vi en otroligt stark back som älskar de fysiska spelet samt älskar att käka skott. Då och då har han även ett sylvasst skott även om vi önskade att det kom till nytta oftare.

- Philip Svensson

 

Vi tackar Pontus Nilsson för denna pratstunden så ses vi i arenan i höst! #rödvitahjältar #innebandy #floorball #vamos #kontraktsförlängning

Kontraktsförlängning #3
2022-06-02 17:24

Kontraktsförlängning #3

Filip Jönsson

 

Hur ser du på säsongen som varit? Du började som forward men fick sedan vikariera som back där du sedan fick stanna, dina tankar om det?

 

Jag tycker att säsongen började bra vi hade bra spel och tyckte att vi alla var taggade, men slutet av säsongen så blev där en dipp av någon anledning där vi inte riktigt kunde hänga med och vi tappade även fokus lätt. Sen att gå ner till backen va lite osäkert först då jag kanske inte är den största i laget men kände att jag kunde bidra mer defensivt och inte behöva fokusera lika mycket på båda hållen utan att mer ha fokuset på de defensiva.

 

Hur mycket ser du fram emot försäsongen?

 

Är väldigt taggad på försäsongen för nu kan vi träna upp vår kondition och även kanske bli lite starkare inför nästa säsong så vi förhoppningsvis kan ligga i toppen.

 

Hur tror du era chanser kring en topp 3 placering ser ut iår?

 

Chansen för oss att hamna i topp 3 iår ser väldigt bra ut skulle jag säga tycker vi har en stabil trupp och är ett allmänt gott gäng, så länge vi gör de tillsammans och alla har samma bild och mål över säsongen så kommer vi bli ett topp 3 lag i 3an i år.

 

Tre snabba:

 

Sol eller snö?

Sol

 

Hår på huvudet eller inte hår på huvudet?

Hår på huvudet.

 

Pepsi Max eller cola?

Lätt pepsi Max

 

Tränarens ord:

”Jönsa” startade säsongen som forward, men efter ett par återbud till en match valde vi att testa honom som back vilket visade sig vara ett genidrag. Från sin backplats har han uppvisat ett otroligt lugn med bollen, samt varit stark i sarghörnen trots hans storlek.

- Philip Svensson

Kontraktsförlängning #2
2022-05-31 11:08

Kontraktsförlängning #2

Emil Svensson

 

Du gör din starkaste säsong poängmässigt förra säsongen, är du som ett gammalt vin och blir bättre med åren?

 

Ja det skulle man kunna säga 😋. Rutinen har gjort att man läser av spelet bättre och står på rätt plats vid rätt tillfälle. Med det sagt så hade man kanske kunnat göra lite fler poäng med ett lite vassare skott. Känner också att man hittade en go känsla med dem man spelade tillsammans med. Vi visste vart vi hade varandra på planen. Vill även lägga in en liten pik till tränarna att man gör sin bästa säsong utan att spela i PP 🤷‍♂️.

 

Det sägs att ni siktar på topplacering säsongen som kommer, vad behöver ni jobba på för att nå dit?

 

Det krävs att alla verkligen gör jobbet. Känslan är även att vi kommer ha en lite större trupp än vad vi haft de senaste säsongerna. Säsongen är lång och mycket kan hända. Ena matchen kanske man är vid sidan medans nästa är man från start.

 

 

Det talas mycket i truppen om sammanhållningen ni har, kan kort beskriva vad det är ni har i truppen?

 

Sammanhållningen är fantastisk. Det är hur kul som helst att gå till både träning och match. En härlig kombination av lite äldre samt yngre men där alla ändå tar lika mycket plats. Det gör det hela lite lättare att ta sig till varje träning nu när man kommit upp lite i åren.

 

Tre snabba:

Mål eller assist?

- Egentligen helst täcka skott men får väl säga mål. (Ett klassiskt Emil mål)

 

Skogen eller krogen?

- Skogen

 

Havet eller poolen?

- Poolen

 

”Tränarens ord”

Emil är en spelare med ett stort VV hjärta mycket uppskattad i laget ger alltid 100 ifrån sig oavsett om det är träning eller match. Han har en vinnarskalle som smittar av sig på resten av laget en viktig kugge kring vårt lagbygge inför nästa säsong.

  • Dragan Antic

 

Vi tackar Emil för denna pratstund så laddar vi upp inför kommande säsong 🔥

Kontraktsförlängning #1
2022-05-27 08:55
Oscar Hasselgren förblir rödvit!

Kontraktsförlängning #1

Oscar Hasselgren

 

Du kom in som ny strax efter jul detta året i truppen och föreningen. Vad är dina tankar om laget och föreningen?

 

Det är ett fantastiskt lag att spela i. Många duktiga spelare som kan briljera både på och utanför planen. Det är även en bra sammanhållning i hela föreningen vilket jag gillar väldigt mycket.

 

Vad ser du fram emot säsongen som kommer?

 

Nästa säsong ser jag fram emot att bara ha kul, och kul har man när man vinner. Så enkelt är det!

 

Vad tror du kommer bli avgörande för er del iår för att va med i toppen?

 

Vi har som sagt många duktiga spelare men för att vara med och slåss i toppen så behöver vi jobba tillsammans som ett lag. Gör vi det tror jag vi kan gå långt. Sen har vi landslaget själv, Eddie Ikonen, som hjälper laget med sina fantastiska erfarenheter på hög nivå!

 

Tre snabba:

Pizza eller kebab?

  • Pizza

 

Solsemester eller skidsemester?

  • Solsemester

 

Assist eller en grym räddning?

  • Assist skulle jag säga väger mer än en räddning, även fast det är kul att göra coola räddningar också.

 

”Tränarens ord” - Philip Svensson

I ”hassel” får vi en väldigt rörlig och reflexsnabb målvakt! Har besitter också ett extremt bra och hård utkast som vi kan dra nytta av, utöver detta är han en sjukt go gubbe!

 

Vi tackar ”Hassel” för denna pratstund så laddar vi upp inför kommande säsong 🔥

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
Hem, 24/06 11:25 
Hem, 01/06 09:58 
Hem, 22/05 22:17 
Hem, 17/05 11:47 
Hem, 15/05 09:02 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84