Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Förslövs IF
6 - 5
VV-84 SK Bjuv H3
Förslövs IF6 - 5VV-84 SK Bjuv H3

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 12 januari, 13:00
Plats:Förslövs Idrottshall
Serie:Herrar Div 3 Norra Skåne   Tabell >>
Samling:12:00
Tuff start på 2019
2019-01-18 11:18
Med dom obligatoriska extrakilona från julmaten på plats och det nya året infirat drog serien igång igen för oss i lördags.
En svår uppgift direkt då serieledande Förslöv stod på agendan. Ett lag som inför matchen snittade imponerande 2,6 insläppta per match och endast förlorat en match under säsongen.
För vår del avslutade vi innan juluppehållet med en 13-0 seger hemma mot Åby. Träningarna nu inför Förslöv har varit blandade då vi fattats lite folk av diverse anledningar. Men träningen i torsdags var riktigt bra och stämningen god. 

 Första perioden händer inte särskilt mycket. Vi gör som vi sagt inför matchen och spelar disciplinerat och vårdar boll. Ett par chanser till båda lagen men perioden slutar 0-0. 

Andra perioden hinner knappt starta innan Förslöv tar ledningen. 1-0 efter 1.08 genom Jacob Arvidsson. 2-0 kommer knappa minuten senare. Bedrövlig start på perioden för vår del. Vi rycker upp oss och 7.35 får vi utdelning när Viktor Landgren, från bakom kassen hittar Läppen i höga slottet som trycker dit 2-1. Kvitteringen fick inte vänta så länge! 09.02 gör Filip Rolf 2-2, utan assist. 
Men det hinner endast gå 41 sekunder innan Förslöv återtar ledningen genom Joel Olsson. Nästkommande 6-7 minuter tycker jag vi är det bättre laget och verkligen är inne i matchen och har momentum. Detta ska dock ändras när Oskar Wihlstrand åker ut två minuter för hårt spel efter att ha "knuffat" en Förslövspelare. Fyra bestämma herrar in på banan för att reda ut boxplay vilket inte gick riktigt som tänkt. 18.31 åker Danne ut 2 minuter för otillåten trängning. Ett bra PP av Förslöv resulterar utökad ledning, 4-2 Tim Grankvist. Vi går in i paus med 2 måls underläge efter två perioder.

I tredje perioden forsätter Förslöv att gå ifrån ganska omgående och gör 5-2 knappt tre minuter in i perioden, målskytt Jonatan Arvidsson. Trots att vi tar över matchen mer och mer är det än en gång Förslöv som får utdelning när Jacob Arvidsson gör 6-2 för hemmalaget.
Vi gräver inte ner oss för detta utan växlar upp ytterligare och Danne visar vägen när han reducerar till 6-3 med 08.46 spelade av sista perioden, assisten kommer från Pontus. 
 I ett etablerat anfall är det dags för ytterligare en reducering när Jonas Petersén fint sticker in bollen till Filip Rolf i slottet som sätter dit 6-4, tid 10.21. Nu är vi på gång! 
 11.38 åker Förslöv på 2 minuter för slag efter en klockren brytning av Jacob Arvidsson. Stora protester från Förslöv som får två minuter för protest mot domslut. Ett 5 mot 3 spel som är under all kritik resulterar dock i reducering. 6-5 görs av Casper Engdahl som gör sitt 10:e mål för säsongen, assisterad av Jonas. En minut spel i 5 mot 4 nu men fortsatt dåligt bolltempo och försök till alldeles för svåra passningar gör att Förslöv klarar av detta utan större konstigheter. Dom sista sex minuterna skapar vi definitivt tillräckligt med lägen för att kvittera matchen och ett tappert försök med spel 6 mot 5 räcker inte. Förlust 6-5. 

 En tråkig förlust som vi enbart har oss själva att skylla för. För många dippar i matchen, väldigt ineffektiva och onödiga utvisningar så vinner man inga matcher. Framför allt inte mot ett lag som Förslöv. 
 Stort tack till Er som kom till förslöv för att stötta! 

Filip Rolf 2p (2+0) 
Jonas Petersén 2p (0+2) 
Sebastian Thuresson 1p (1+0)
 Casper Engdahl 1p (1+0) 
Daniel Eliasson 1p (1+0)
 Pontus Nilsson 1p (0+1) 
Viktor Landgren 1p (0+1)

 Nya tag på söndag då Hjärnarp kommer till Brogårda Arena. Matchstart 13.00.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84