Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

VV-84 SK Bjuv H3
6 - 6
Hjärnarps IBK
VV-84 SK Bjuv H36 - 6Hjärnarps IBK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 januari, 13:00
Plats:Brogårdaskolan
Serie:Herrar Div 3 Norra Skåne   Tabell >>
Samling:12:00
Ett surt poängtapp
2019-01-25 10:28
Inför matchen pratade vi om att minimera våra egna misstag över hela banan och att vi skulle hålla oss ifrån utvisningsbåset.
Matchen börjar lite avvaktande från båda lagen men det är Hjärnarp som gör första målet efter 05.37 genom Jacob Eriksson. Inte den start vi ville ha, men det dröjer inte länge innan vi kvitterar matchen och det är genom vår allas älskade sniper Casper Engdahl på pass av Emil, klockan står då på 11.10 och ställningen är nu 1-1 och vi är tillbaka i matchen. Därefter följer några mindre bra byte som resulterar i två baklängesmål. 12.10 gör Hjärnarp 1-2 genom Håkan Seger och sedan 13.22 ökar dem på till 1-3 genom Niklas Persson. Efter detta steppar vi upp och höjer tempot i vårt eget spel vilket innebär att vi snabbt vänder matchen. 17.35 gör Fredric ”Knäcke” Ekelund 2-3 på en snygg framspelning av Viktor Landgren. 18.09 gör David Landgren 3-3 i slottet på en pass av Oscar ”Gipset” Wihlstrand. 19.20 gör sedan Casper Engdahl 4-3 på en framspelning av Jonas Petersén. Och på ett par byte hade vi vänt matchen till vår fördel.

Period två bestod inte av några mål på något av hållen utan här va målvakterna i fokus då både vi och Hjärnarp  skapade chanser till att göra mål,men målvakterna ville annat. Så vi går in i tredje perioden med en ledning med 4-3.

Perioden börjar i ett rasande tempo med chanser åt båda hållen men de är Hjärnarp som utnyttjar detta först då dom 3.27 in i perioden gör 4-4 genom Rasmus Haglund.
 Men vi ska komma tillbaka och återigen ta ledningen och det gör vi 6.25 in i perioden när Daniel Eliasson hittar nät på framspelning av Markus Olufson, 5-4. Återigen ska de visa sig att vår ledning blir kortvarig, klockan står på 9.38 när Hjärnarp gör 5-5 och detta genom Jacob Eriksson. Efter deras kvitteringsmål är det vi som har ett par väldigt bra byte och skapar en del chanser och 13.53 in i sista perioden gör vi 6-5 när vi utnyttjar ett dåligt byte av Hjärnarp och Jonas Petersén lätt trampar runt en ensam Hjärnarpspelare och sätter dit bollen med ett rappt handledskott, assist på Filip Rolf. 
Efter 16.18 i tredje perioden tar Hjärnarp en timeout vilket kulle visa sig vara viktigt för inte mindre än 43 sekunder senare står det 6-6 på tavlan och målet görs av Jacob Eriksson. 
 Vi gör ett sista försök till att knipa tre poäng när vi plockar målvakten för  att spela 6 mot 5 med 1.02 kvar av matchen men de hjälpte föga och matchen slutade 6-6.

En första period där vi till en början hamnar alldeles för lågt i försvarsspelet vilket hjärnarp utnyttjar tre gånger om innan vi hittar rätt i positionerna och vänder på steken. 

Period nummer två gör vi godkänt utan att någon egentligen förtar sig. Definitivt mer att önska av oss men positivt att vi inte släpper in någon kasse i denna perioden. Starkt av Danne Ekenberg att komma in i kassen och spela så pass stabilt som han gör efter att David Antic fått bryta efter första perioden.

I tredje perioden släpper vi en ledning tre gånger! Inte godkänt. Vi måste lära oss att stänga matcher. Så onödigt att ge bort 2 pinnar på det viset. 

Återigen är vi tyvärr ineffektiva och skapar tillräckligt med många chanser för att avgöra denna matchen. 

Det börjar bli tjatigt nu, men återigen ett stort tack till den stora publiken som hittar till brogårda arena! Vi är tacksamma för ert stöd!

Jonas Petersén 2p (1+1)
Casper Engdahl 2p (2+0)
Fredric Ekelund 1p (1+0) 
David Landgren 1p (1+0)
Viktor Landgren 1p (0+1) 
Emil Svensson 1p (0+1) 
Oscar Wihlstrand 1p (0+1) 
Daniel Eliasson 1p (1+0)
Markus Olufson 1p (0+1)
Filip Rolf 1p (0+1)

Nästa match för oss är idag 25/1. Örkelljunga borta, matchstart 19.30

<< Tillbaka

 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84