Utveckling--Respekt--Engagemang

Blandade resultat i H4 & H3 Premiären
2018-10-06 17:14

Det var dags för herrarna att göra seriepremiär i respektive serie H4 & H3.

H4 begav sig till Höganäs för sin premiär, där det blev förlust med 7-2, redaktionen har bristfällig information om denna match, därav bara resultatet.

Nämnas skall också att damerna hade sin premiär förra fredagen borta mot Lönsboda och förlorade med 6-0, efter en bra match , där man tyvärr tappade i sista perioden och siffrorna rann iväg.

H3 gjorde sin premiär som första lag ut bland seniorerna på Brogårda Arena, för motståndet stod Förslöv.

Det märktes tydligt att det var första matchen för säsongen, matchen inleddes tempofattigt och det bjöds inte på mycket innebandygodis för den för dagen med H3 mått stora publiken på över 100 personer.

1:a Perioden

Slutade 0-1, Fredde presenterade sig direkt för sin nya hemmapublik med en utvisning efter 7:46 i sitt måla att vinna utvisningsligan, 8:11 0-1 inte bra Fredde :-(

2: Perioden.

Blev väl inte mycket bättre än den första underhållsmässigt, VV är dock det bättre laget men tempot är för lågt och publiken efterlyser bättre bolltempo och rörelse, Förslöv är vassa i sina omställningar, 6:57 U2 för Förslöv, 8:37 dubbelutvisning Cappe vill ta upp kampen med Fredde om minuterna ( publiken köper denna U2 då Förslövspelaren stått och använt sin klubba som en yxa mot Davids händer och Cappe markerar ).

Det tar 8 sekunder så reducerar VV till 1-1 genom JP på ass av Danne, klockan på 8:45.

13:43 tar Förslöv ledningen igen 1-2 på tavlan, detta resultat står sig perioden ut.

3: Perioden.

Tränare Antic assisterad av Fidd vaskar om lite i formationerna inför denna period för att få lite liv i laget.

Detta ger resultat ganska omgående, VV tar tag i taktpinnen ganska ordentligt, 5:31 bågar Philip in och stänker in kvitteringen till 2-2, Ass Linus.

Ack den glädje som varar, än en gång underläge 2-3 efter 9:41, Danne styr bollen förbi David i mål.

VV trummar på, men målen uteblir, timeout från VV 14:21, ganska taktiskt genidrag från ledarduon måste man erkänna.

14:34 3-3 mål Danne, ass Linus.

14:48 4-3 mål JP ass Linus

15:27 5-3 mål Cappe ass Linus

I samband med Cappes mål firar Cappe lite olämpligt och gör en hånande gest mot Förslöv och åker på en 2+10, VV spelar dock av matchen och bärgar 3 poäng.

Blev härliga sekiner till lagkassan idag för H3 då laget är övernes om 100 sek i böter för varje minut.

Cappe 1400, Fredde 200 :-) .

Det var idag superroligt att se så mycket folk i Arenan och härlig stämning, detta skall vi bygga vidare på, publik som var schyssta mot alla aktörer på planen, Utveckling-Respekt -Engagemang

Tycker att dessa kriterier uppfylls med råge idag, Mats i Seriens billigaste Kiosk jobbade så svetten lackade och älskade varenda minut,, Dogge också :-)

Nästa helg väntar Matcher för D2 & H4 i Arenan, vi fyller väl den igen :-)