SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Välkommen till VV84-SK
Här kommer ni hitta information om vår verksamhet
Jokerlotter!
2021-10-15 08:10

Herr och damlaget säljer nu jokerlotter. 

 
Dessa gäller i 10 veckor med start vecka 41, lördagen den 16:e Oktober! 
Dem funkar som så att du köper en lott för endast 100kr där du har chans att vinna 500kr varje vecka. Det lottnumret du köper ska överensstämma med dem två sista nummerna på svenska spels jokerdragning på lördagar! 
 
Är ni intresserade av att köpa en lott eller två så kommentera inlägget på facebook eller skicka ett mejl till :kansli@vv84.se så löser vi det åt er! Finns just nu dessa nummer kvar:
34, 35, 47, 57, 59, 60, 67, 87, 93 och 95! 
 
Första dragningen är imorgon och dem gäller för vecka 41-50! 
 
Mvh Vv84  
Herrar Div 3
Inför Munka Ljungby IBK!
2021-10-14 10:18, Herrar Div 3
Battan har talat

Inför Munka Ljungby IBK

 

Matchen mot Osby: Säsongens längsta bortamatch, fredag kväll och tufft motstånd. Vi börjar riktigt bra och sätter ett otroligt högt tempo från start. Redan efter 5 minuter har vi 3-0 och full kontroll på matchen. En ytterst tvivelaktig 5a på Abbe gör att Osby bjuds in i matchen men vi lyckas stänga perioden i ledning 5-3.

 

I andra perioden lyckas vi inte behålla vårt spel utan dras med i deras Hawaiibandy och drar på oss någon utvisning för mycket (av undertecknad..) 7-7.

 

Sista perioden tar vi tillbaka matchen igen. Vi sliter, täcker skott och visar att vi är det bättre laget. Lucky i målet gör en riktig kanonmatch och förtjänar MOTM enligt mig tillsammans med Berra som täcker skott som en gud och tillslut avgör matchen med ett kanonskott! (Trots ständiga psykningsförsök från hemmapubliken). Vinst med 9-7 i säsongens förmodligen tråkigaste bortamatch känns extra bra. Tack för stödet alla ni som var där!

 

Matchen mot Munka: Om bortamatchen mot Osby var den tråkigaste så kommer denna match garanterat att vara bland de tuffare. Munka har en extremt stor hall vilket kommer bli en utmaning samt att de har en väldigt ung och talangfull trupp som springer något kopiöst. Positionsspelet kommer att vara nyckeln ihop med att vi spelar en mer fysisk innebandy men samtidigt håller oss borta från utvisningsbåset. Det kommer att bli en riktigt temporik och förmodligen väldigt rolig match, så tar er till Munkahallen på fredag kl.20.00!

 

Vi kommer att behöva ert grymma stöd!

 

// #18

Herrar Div 3
Referat: IBK Osby - VV-84 SK Bjuv
Matchreferat!
2021-10-02 11:17, Herrar Div 3
Avtackning av publiken!

Här kommer ett kort matchreferat från matchen! 

 

Inför matchen pratade vi om att vi skulle fokusera på vårt eget spel och inte för mycket på hur Osby ville spela. Precis som mot Malmö i premiären ville vi direkt visa att vi va här för att knipa 3 poäng. Vi ville gå ut och sätta hög press och på så sätt få en bra start på matchen, vilket vi fick! 

Herrar Div 3
- Inför Osby -
2021-10-01 09:11, Herrar Div 3
Pontus Nilsson har talat!

Dagen var kommen då det äntligen var dags för seriepremiär. Från första stund då man satte sin fot inne i hallen kände man något man inte känt på väldigt länge! Jag tror alla som var på plats förstår den känslan. Nu till själva matchen. Innan matchen hade vi bestämt oss för att ha bra fart under skorna och spela vårt spel. Det var precis vad vi gjorde!

 

Redan efter 43 sekunder låg bollen i mål. Tre minuter senare small det igen. Det märktes att alla var sugna på att spela seriematch igen. Vi kontroller första perioden och vinner den med 4-0. Andra perioden är inte lika bra som första men helt ok. Malmö lyckas reducerar efter fyra minuter, fem minuter senare svarar vi och det står 5-1. Efter halva andra gör Malmö 5-2 och ska jag hitta något som är mindre bra hos oss så är det första tio i andra perioden. Innan perioden är slut har vi gjort både 6-2 och 7-2. Tredje perioden tycker jag att vi höjer oss och har gjort 3 mål efter 9.34. 10-2 på tavlan med tio minuter kvar. Vi kontrollerar sista halvan av tredje perioden och båda lagen gör vars ett mål. 11-3 blir alltså slutresultatet 11-3.

 

Mycket väl genomförd match av hela laget. Fantastiskt att ännu en gång få se och höra vår underbara publik i arenan under en seriematch. Ni betyder oerhört mycket för oss. Dags för en liten roadtrip till Osby och första seriematchen på bortaplan. Efter premiären tror jag hela laget är sugna på match igen.

 

På fredag åker vi till Osby för att ta med oss tre poäng hem. Tror det blir en tuff match på fredag! Sist vi mötte Osby borta blev det en jämn batalj som vi förlorade med udda målet. Vi har en träning kvar inför fredag att slipa på de sista detaljerna så vi kommer så förbereda som möjligt. Vi hoppas få se några av våra fantastiska supportrar i Osby som kan hjälpa oss ta hem alla poängen. Hoppas vi ses!!

 

/ Pontus Nilsson 

Herrar Div 3
Bokningsformulär till lördagens seriepremiär!
2021-09-21 11:26, Herrar Div 3

Platsbokning 

 

För att se seriepremiären för våra herrar lördagen den 25/9 kl 14.00 krävs det att man förbokar sin biljett. En biljett kostar 30 kr som swishas på plats! Insläppet öppnar 13.15. Är man medlem i föreningen går man in gratis, detta checkar vi på plats på våra medlemslistor. Man kommer också kunna bli medlem på plats där man swishar 200 kr så är man fullvärdig medlem i vår fina förening samt fritt inträde till herr och damlagets alla matcher! 

Vi får ta in 90 personer så först till kvarn. 

 

Boka dina biljetter här!

 

På läktaren gäller sedan en stols mellanrum mellan sällskapen. 

 

/ Seniorlaget! 

Nyheter från våra lag
Herrar Div 3, 14/10 10:18 
Herrar Div 3, 02/10 11:17 
Herrar Div 3, 01/10 09:11 
F08-11, 29/09 08:21 
F08-11, 29/09 08:21 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84