Utveckling--Respekt--Engagemang

- Inför Osby -
2021-10-01 09:11
Pontus Nilsson har talat!

Dagen var kommen då det äntligen var dags för seriepremiär. Från första stund då man satte sin fot inne i hallen kände man något man inte känt på väldigt länge! Jag tror alla som var på plats förstår den känslan. Nu till själva matchen. Innan matchen hade vi bestämt oss för att ha bra fart under skorna och spela vårt spel. Det var precis vad vi gjorde!

Redan efter 43 sekunder låg bollen i mål. Tre minuter senare small det igen. Det märktes att alla var sugna på att spela seriematch igen. Vi kontroller första perioden och vinner den med 4-0. Andra perioden är inte lika bra som första men helt ok. Malmö lyckas reducerar efter fyra minuter, fem minuter senare svarar vi och det står 5-1. Efter halva andra gör Malmö 5-2 och ska jag hitta något som är mindre bra hos oss så är det första tio i andra perioden. Innan perioden är slut har vi gjort både 6-2 och 7-2. Tredje perioden tycker jag att vi höjer oss och har gjort 3 mål efter 9.34. 10-2 på tavlan med tio minuter kvar. Vi kontrollerar sista halvan av tredje perioden och båda lagen gör vars ett mål. 11-3 blir alltså slutresultatet 11-3.

Mycket väl genomförd match av hela laget. Fantastiskt att ännu en gång få se och höra vår underbara publik i arenan under en seriematch. Ni betyder oerhört mycket för oss. Dags för en liten roadtrip till Osby och första seriematchen på bortaplan. Efter premiären tror jag hela laget är sugna på match igen.

På fredag åker vi till Osby för att ta med oss tre poäng hem. Tror det blir en tuff match på fredag! Sist vi mötte Osby borta blev det en jämn batalj som vi förlorade med udda målet. Vi har en träning kvar inför fredag att slipa på de sista detaljerna så vi kommer så förbereda som möjligt. Vi hoppas få se några av våra fantastiska supportrar i Osby som kan hjälpa oss ta hem alla poängen. Hoppas vi ses!!