Inför IBK Finn
2021-10-22 10:27
Danne Hallberg #14

Matchen mot munka!

Vi börjar matchen mycket bra defensivt. Munka kommer inte till många farliga målchanser när vi har uppställtförsvar. Tyvärr så i en omställning för oss så bryter dem den på mittplan och kontrar in 1-0.

I andra perioden startar vi inte lika bra defensivt. Munka skruvar upp tempot enormt. Vi hänger inte riktigt med och dem utökar till 2-0. I mitten på perioden så har vi kommit upp i tempot och el capitano gör som en kapten ska göra. Han bryter bollen på mittplan(ass av Danne?) och gör 2-1.

Tredje perioden startade lite som andra munka utökar sin ledning till 3-1. Grabbarna fortsatte att kämpa!! Vi kan göra 3-2 40 sekunder efter deras 3-1 mål. Dena gången genom André ass av Sebbe. Måste faktiskt ge André att detta målet kan nog vara säsongens mål. Lång boll från Sebbe och André drar till på volley rakt upp i nättaket. Vi fortsätter med bra försvar men munka gör 4-2, 2 minuter senare. Med fortsatt bra spel så gör vi 4-3. Genom Rasse ass Sebbe. Matchen slutar 4-3.

Allt som allt så gör samtliga en bra match och vi krigar in i sista. Även publiken ska ha ett tack! Ni är guld värda ni som alltid är o stöttar oss!

Inför Finn-Lund!

Vet inte så mycket om Finn-Lund.

Men de vi ska ta med från munka matchen är vår defensiv och vår kämpar glöd! Får vi in bollarna som vi inte gjorde mot munka så är jag säker på att detta kommer gå hela vägen.

Ta er ner till hallen på söndag kl 12:45! Ert stöd är guld värt!! //14