SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Välkommen till VV84-SK
Här kommer ni hitta information om vår verksamhet
Motionsinnebandy!
2021-11-23 12:37

Vi i Vv84 vill med hjälp av skånks innebandys satning "motionsserie" försöka starta upp ett motionslags i föreningen! 

 

Såhär beskriver dem själva upplägget:

 

Motionsserier är ett sätt att erbjuda organiserad innebandy men som motionsform och för att ha roligt tillsammans. I en motionsserie möter ni andra motionslag i samma kommun och/eller region. 

Upplägg definieras innan seriens start och inom serien - antal spelare per lag, speltid, antal matcher per säsong och när slutspel ska ske. 

Eftersök spelare bland medlemmar, föräldrar, vänner och gör tydligt att alla kan vara med. 

Genom att göra innebandy tillgänglig för fler tar vi ett samhällsansvar och kan på flera sätt bidra till ökad folkhälsa.

 

"På allmän förfrågan kommer Skånes Innebandyförbund under våren 2022 att dra igång motionsserier i sammandragsform. Våren blir en testomgång för att därifrån ta sikte på säsong 2022/2023. Motionsserier är ett sätt att erbjuda organiserad innebandy i motionsform. Ha roligt tillsammans och möt andra andra motionslag i samma kommun och/eller region!

Upplägg i korthet

Motionsserierna kommer spelas i klasserna Mix, Dam och Herr. Spelarna ska inneha motionslicens och vara födda 2005 eller tidigare. Deltagandet under testomgången är kostnadsfritt för föreningar och lag och Skånes Innebandyförbund sköter domartillsättningen.

Ambitionen är att kunna skapa fasta pooler med fyra lag i geografisk närhet till varandra. De fyra föreningarna ansvarar sedan för att arrangera ett poolspel var, där de övriga tre bjuds in. Detta innebär ungefär ett sammandrag i månaden under vårsäsongen. Förslagsvis placeras poolspelen på söndagar.

Motionsserierna kommer spelas i sammandragsform i poolspel med 4 lag. Varje lag spelar 3 matcher per tillfälle. Matcherna spelas 3 mot 3 på en plan som är ca 20x10 meter. Om båda lagen har målvakter spelas matchen med stort mål och målvakt, annars spelas matchen med små mål." 

 

Så oavsett om du spelat innebandy eller inte är detta ett perfekt upplägg för dig som vill hålla igång kroppen lite! 

 

Är du eller någon annnan du känner intresserad av detta kontakta oss då gärna på mejl på adressen: kansli@vv84.se

Herrar Div 3
Inför IBK Finn
2021-10-22 10:27, Herrar Div 3
Danne Hallberg #14

Matchen mot munka!

 

Vi börjar matchen mycket bra defensivt. Munka kommer inte till många farliga målchanser när vi har uppställtförsvar. Tyvärr så i en omställning för oss så bryter dem den på mittplan och kontrar in 1-0.

 

I andra perioden startar vi inte lika bra defensivt. Munka skruvar upp tempot enormt. Vi hänger inte riktigt med och dem utökar till 2-0. I mitten på perioden så har vi kommit upp i tempot och el capitano gör som en kapten ska göra. Han bryter bollen på mittplan(ass av Danne?) och gör 2-1.

 

Tredje perioden startade lite som andra munka utökar sin ledning till 3-1. Grabbarna fortsatte att kämpa!! Vi kan göra 3-2 40 sekunder efter deras 3-1 mål. Dena gången genom André ass av Sebbe. Måste faktiskt ge André att detta målet kan nog vara säsongens mål. Lång boll från Sebbe och André drar till på volley rakt upp i nättaket. Vi fortsätter med bra försvar men munka gör 4-2, 2 minuter senare. Med fortsatt bra spel så gör vi 4-3. Genom Rasse ass Sebbe. Matchen slutar 4-3.

 

Allt som allt så gör samtliga en bra match och vi krigar in i sista. Även publiken ska ha ett tack! Ni är guld värda ni som alltid är o stöttar oss!

 

Inför Finn-Lund!

 

Vet inte så mycket om Finn-Lund.

Men de vi ska ta med från munka matchen är vår defensiv och vår kämpar glöd! Får vi in bollarna som vi inte gjorde mot munka så är jag säker på att detta kommer gå hela vägen.

 

Ta er ner till hallen på söndag kl 12:45! Ert stöd är guld värt!! //14

Jokerlotter!
2021-10-15 08:10

Herr och damlaget säljer nu jokerlotter. 

 
Dessa gäller i 10 veckor med start vecka 41, lördagen den 16:e Oktober! 
Dem funkar som så att du köper en lott för endast 100kr där du har chans att vinna 500kr varje vecka. Det lottnumret du köper ska överensstämma med dem två sista nummerna på svenska spels jokerdragning på lördagar! 
 
Är ni intresserade av att köpa en lott eller två så kommentera inlägget på facebook eller skicka ett mejl till :kansli@vv84.se så löser vi det åt er! Finns just nu dessa nummer kvar:
34, 35, 47, 57, 59, 60, 67, 87, 93 och 95! 
 
Första dragningen är imorgon och dem gäller för vecka 41-50! 
 
Mvh Vv84  
Herrar Div 3
Inför Munka Ljungby IBK!
2021-10-14 10:18, Herrar Div 3
Battan har talat

Inför Munka Ljungby IBK

 

Matchen mot Osby: Säsongens längsta bortamatch, fredag kväll och tufft motstånd. Vi börjar riktigt bra och sätter ett otroligt högt tempo från start. Redan efter 5 minuter har vi 3-0 och full kontroll på matchen. En ytterst tvivelaktig 5a på Abbe gör att Osby bjuds in i matchen men vi lyckas stänga perioden i ledning 5-3.

 

I andra perioden lyckas vi inte behålla vårt spel utan dras med i deras Hawaiibandy och drar på oss någon utvisning för mycket (av undertecknad..) 7-7.

 

Sista perioden tar vi tillbaka matchen igen. Vi sliter, täcker skott och visar att vi är det bättre laget. Lucky i målet gör en riktig kanonmatch och förtjänar MOTM enligt mig tillsammans med Berra som täcker skott som en gud och tillslut avgör matchen med ett kanonskott! (Trots ständiga psykningsförsök från hemmapubliken). Vinst med 9-7 i säsongens förmodligen tråkigaste bortamatch känns extra bra. Tack för stödet alla ni som var där!

 

Matchen mot Munka: Om bortamatchen mot Osby var den tråkigaste så kommer denna match garanterat att vara bland de tuffare. Munka har en extremt stor hall vilket kommer bli en utmaning samt att de har en väldigt ung och talangfull trupp som springer något kopiöst. Positionsspelet kommer att vara nyckeln ihop med att vi spelar en mer fysisk innebandy men samtidigt håller oss borta från utvisningsbåset. Det kommer att bli en riktigt temporik och förmodligen väldigt rolig match, så tar er till Munkahallen på fredag kl.20.00!

 

Vi kommer att behöva ert grymma stöd!

 

// #18

Herrar Div 3
Referat: IBK Osby - VV-84 SK Bjuv
Matchreferat!
2021-10-02 11:17, Herrar Div 3
Avtackning av publiken!

Här kommer ett kort matchreferat från matchen! 

 

Inför matchen pratade vi om att vi skulle fokusera på vårt eget spel och inte för mycket på hur Osby ville spela. Precis som mot Malmö i premiären ville vi direkt visa att vi va här för att knipa 3 poäng. Vi ville gå ut och sätta hög press och på så sätt få en bra start på matchen, vilket vi fick! 

Nyheter från våra lag
Herrar Div 3, 22/10 10:27 
Herrar Div 3, 14/10 10:18 
Herrar Div 3, 02/10 11:17 
Herrar Div 3, 01/10 09:11 
F08-11, 29/09 08:21 
F08-11, 29/09 08:21 
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84