Serie:Herrar Div 3 Norra Skåne   Tabell >>
Samling:18:30
Det var inte vackert men det blev 3 poäng sade en vis man!
2018-11-10 08:55
Tackar publiken efter segern!
Det vi pratade om inför matchen var att vi inte skulle kolla tabellen utan fokusera på vårt eget spel och låta det tala för sig själv. Med facit i hand gick de väl sådär, man det blev 3 pinnar in på kontot!
Det sista vi sa innan matchstart var att vi skulle vara med på tårna från början av matchen, precis som vi var mot Örkelljunga. Vilket vi också lyckades med. Åtminstone de första 3 minuterna..
02.23 in i matchen tar vi ledningen genom David Landgren framspelad av vår nya assistkung Robin Lindén!
Resten av första perioden är sedan fruktansvärt dålig från vår sida,vi går ner i tempo och faller in i en form av Hawaiispel. Så den perioden glömmer vi snabbt.

Starten på den andra perioden började katastrofalt då vi efter 2.18 släpper in 1-1. Efter 10.29 av den andra perioden får Pontus för sig att man helt plötsligt får ta bollen med handen vilket resulterar i ett boxplay. Direkt på frislaget har vi problem med uppställning av muren vilket gör att Landskrona tar ledningen med 1-2 efter 10.32. På anfallet efter tekningen kvitterar vi genom den comebackande "Läppen" efter framspelning av Emil.

Därefter tror vi att vi redan vunnit matchen och slappnar av. Landskrona tar återigen ledningen med 2-3 efter dåligt försvarsspel. Direkt efter det får en viss person (inga namn nämnda) för sig att en rejäl jäkla utskällning borde väcka spelarna där han väljer några väl valda ord. Därefter snackar Dragan och Bagar´n ihop sig och flyttar runt lite i femmorna för att försöka väcka laget vilket gav ett bra resultat visade det sig och vi gör fyra snabba kassar.
16.11 3-3 genom Roffe på en fantastisk frislagsvariant assisterad av Jonas.
18.50 4-3 genom Jonas som ungefär från mittplan släppte lös sitt fruktade slagskott som målvakten i Landskrona inte har en chans att stoppa.
19.00 5-3 genom Pontus assisterad av Danne.
19.53 får Cappe en gratis assist då Emil grasiöst fick springer solo från egen planhalva och avslutar med ett distinkt. Vips så var det bra förutsättningar inför sista 20.

Avslutande 20 minuterna blir en transportsträcka med varierande spel, men ändå med kontroll av våra röda bröder.
16.10 gör vi 7-3 genom Cappe på assist av Danne i powerplay.
17.37 gör vi 8-3 genom Emil i tom kasse, snyggt framspelad av Jonas.

Det vi tar med oss från denna match är att hur vi trots en mindre bra insats fortsätter trumma på och till slut tar en komfortabel seger.
Vi riktar även ett stort tack till de drygt 100 personerna som befann sig i arenan och skapade en härlig inramning.

Nästa match är den 18/11 borta mot Båstad kl. 15.00.