Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang
Innebandyskolan

Info inför säsongen 2020/2021
2020-08-20 09:39
Hej!

Vi hoppas att sommaren varit bra och att alla nu njuter av solen som till slut visat sig. Nästa vecka drar skolorna igång och det betyder också att det är dags för innebandy igen. Vi hoppas givetvis att alla är sugna på att komma igång och träna!
För oss i innebandyskolan är det precis som förra året onsdagar och Varagårdsskolan som gäller. Dock har vi gjort en liten justering på tiden. Vi tränar numera 17.15-18.15. Vi har märkt att det är en del som har svårt att hinna till prick 17 och även Emil hinner precis i tid. För de som vill komma lite tidigare och "lattja" innan den riktiga träningen börjar så finns Rickard på plats från 17 varje onsdag. 

Vi har gjort en liten justering till men det rör mest 10/12-laget som kommer efter oss. Vi har lagt in en kvarts paus mellan våra träningar för att vi ska hinna avsluta innan de kommer in i hallen. Det betyder att de inte ska komma in i hallen förrän vår träning är slut. Vi gör ändringen dels för att det inte ska bli så rörigt i hallen och dels pga den rådande coronasituationen. Vi kommer också ha olika omklädningsrum. Vi i innebandyskolan har det första omklädningsrummet och 10/12-laget tar det andra. 

Så länge coronarestriktionerna finns kvar ber vi er också att försöka hålla avstånd till varandra i hallen, om det är möjligt låta syskon vara hemma och att tänka på att stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom.

Till sist vill vi slå ett slag för vår facebookgrupp "Vv-84 Innebandyskolan". Sök upp och gå med i gruppen. Där kan både ni och vi informera och ställa frågor.

Om någon känner att man är färdig med innebandylirandet så meddela oss gärna det så kan vi ta bort er från SportAdmin och ni slipper få utskick från oss. 
Annars hoppas vi att vi syns redan på onsdagar framöver!

Mvh Rickard & Emil
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84