SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang
Herr

Välkomna till VV84 SK H4
Vi spelar för att utvecklas och framförallt har roligt tillsammans

Referat: VV-84 SK Bjuv H4 - Bromölla IBK
ÄNTLIGEN!!!!
2018-12-11 14:24
3 poäng i hemmaborgen Brogårda Arena
9 december så kom äntligen våran första seger hemma mot ett tufft Bromölla som låg delad trea med Ängelholm inför denna omgång. Det var en match som började lite skakigt och Bromölla hade ett par riktigt fina avslut mot oss men DENNIS storspelade och gjorde ett kanon jobb i kassen. Efter en stund växte vi in matchen och skapade mer och mer. Det tog till andra perioden innan målen började att trilla in när Bromölla tog ledningen. Vi svarade snabbt på detta genom mål av Viktor Wikander och sen tog vi ledningen som vi lyckades hålla ända till 3 perioden 14,06 in , Bromölla lyckades få en straff som dem tog vara på och plötsligt va det lika 5-5 och matchen blev väldigt öppen igen. Vi fortsatte att kriga för varandra och 17,02 lyckades vi trycka in 6-5 målet och glädjen var total. Trots utvisning dem sista minuterna av matchen höll vi undan och tryckte även in 7-5 i tom kasse och ÄNTLIGEN  fick vi våran första seger. Allt detta som vi nu snackat om och tränat på gav nu utdelning och detta vill hela laget tacka Jonas för och givetvis varandra för en grymt bra match. Nästa match blir på söndag borta mot Ängelholm och vi ska göra vårat bästa för att även där kunna ta tre nya pinnar. Och ett stort TACK för stödet från läktaren det betyder mycket för oss.   

H4 vs Bromölla
2018-12-05 15:15
Dags för 3 pinnar ?!!
Då va det äntligen tid för en ny hemmamatch igen för H4. Vi har efter den senaste brutala överkörningen i Helsingborg nu lyckats komma på fötter igen. Vi har haft två veckor med mycket givande träningar då Jonas nu har möblerat om lite i laget och vi har även fått in lite nytt blod i laget känns det fruktansvärt positivt inför söndagens match mot Bromölla.  Så kom ner till borgen och stötta oss i jakten på våra första poäng 
5: raka förlusten för H4
2018-11-17 19:10
Emmaljunga var på besök

Om någon trodde det var ett par barnvagnar som kom till Brogårda Arena på besök så trodde dem fel :-)

Det var ett tungt välspelande Emmaljunga som ställde upp på andras sidan.


Dem tillverkar säkert centurions i kälarna på Emmaljunga barnvagnsfabrik :-)


Nåväl , det var en rolig och tajt match denna lördag i arenenan.


Tyvärr inkasserade H4 sin 5:de förlust av 5 möjliga , men till trots av effekten av Coach Jonas arbete de sista 14 dagarna , H4 gör en riktigt bra match trots förlusten, skall bli skoj att följa deras utveckling.


Slutresultat blev 2-4 efter mål i tom kasse där VVH4 jagar kvittering i slutet.

Period 1 0-0, period 2 1-2. period 3 1-2, höjdpunkten var Andres mål upp i yttersta maskan i krysset, broder Adam nervös eftersom dem bettat en tusing på flest poäng denna säsong, vi kör på Adams poäng i H1 :-)


Ser bra ut killar trots förlust, skoj att se framstegen., dock skall vi lägga in en brasklapp, det är inte ok att tugga på domarna, trots dem gör misstag, den dag vi sätter våra pass etc. klockrent , ja då kan vi ställa krav, nu är det H4 och vi får H4 domare, dem gör sina misstag och likaså gör vi, svälj och rapa gubbar och ta resonemanget på en bra nivå.

Tilläggas skall att det inte var spelarna, dem skötte sig exemplariskt :-)

Likaså gäller publiken i arenan, vi vill inte veta av några hårda ord mot funktionärerna även om dem gör fel,


I det stora en helt ok insats idag , ska bli skoj att följa utvecklingen


/ Magnus


Hemma match mot Emmaljunga
2018-11-13 15:19
Då va det äntligen dags för match på lördag efter ett långt spel uppehåll. 

Vi tar på lördag emot Emmaljunga kl 12,30 i borgen och nu är det dags att vissa alla att även vi ska ta
3 pinnar och vända våran trend till det bättre.
Vi har under  Oktober fått in en tränare och vårat bygge börjar ta form. Efter hårt slip och mycket vilja i laget hoppas vi nu på att det ska ge resultat. 

Så alla är hjärtligt välkomna på lördag och heja fram oss till en skön seger.

( Ludde och André har utlovat minst vars tre mål så vad kan gå fel...…..)
Tränare för H4 äntligen på Plats
2018-11-02 19:55
Vi hälsar Jonas välkommen tillbaka

Efter många års frånvaro kunde inte suget till innebandyn hindra Jonas att hoppa på igen.


Jag har saknat gemenskapen och den härliga atmosfären, föreningens driv och positiva anda idag gjorde att jag inte kunde låta bli att hoppa på som ledare för H4.


Min målsättning som tränare för H4 är att bibehålla den positiva stämning där finns i truppen och samtidigt utveckla laget till att bli bättre innebandyspelare,.


Det viktigaste av allt är att vi skall ha skoj tillsammans och det lovar jag att jag skall sätta som en garanti för detta laget


Vi tackar Jonas för pratstunden på fredagens motions innebandy och är övertygade om att han kommer sätta sin positiva prägel på laget. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84