Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang
Innebandyskolan

Innebandyskolan 2023/2024
2023-08-14 18:20
Välkomna till gruppen för innebandyskolan i Vv84.
 
Vi tränar måndagar kl 17.00-18.30 på Jensbilleskolan i Billesholm. Kör igång måndagen den 21/8 kl 17.00.
 
Vi välkomnar barn som är födda 2018-2019. Iår tänker vi oss ett litet annorlunda upplägg, mer fokus på innebandylek tillsammans med er föräldrar. Ni får vara delaktiga i träningen tillsammans med ert/era barn i den utsträckningen ni känner.
 
Vi finns på facebook under gruppen: Vv-84 Lag Innebandyskolan. Gå med i denna grupp för att få all den information den ni behöver. 
 
 
Mvh Philip Svensson
Info inför säsongen 2020/2021
2020-08-20 09:39
Hej!

Vi hoppas att sommaren varit bra och att alla nu njuter av solen som till slut visat sig. Nästa vecka drar skolorna igång och det betyder också att det är dags för innebandy igen. Vi hoppas givetvis att alla är sugna på att komma igång och träna!
För oss i innebandyskolan är det precis som förra året onsdagar och Varagårdsskolan som gäller. Dock har vi gjort en liten justering på tiden. Vi tränar numera 17.15-18.15. Vi har märkt att det är en del som har svårt att hinna till prick 17 och även Emil hinner precis i tid. För de som vill komma lite tidigare och "lattja" innan den riktiga träningen börjar så finns Rickard på plats från 17 varje onsdag. 

Vi har gjort en liten justering till men det rör mest 10/12-laget som kommer efter oss. Vi har lagt in en kvarts paus mellan våra träningar för att vi ska hinna avsluta innan de kommer in i hallen. Det betyder att de inte ska komma in i hallen förrän vår träning är slut. Vi gör ändringen dels för att det inte ska bli så rörigt i hallen och dels pga den rådande coronasituationen. Vi kommer också ha olika omklädningsrum. Vi i innebandyskolan har det första omklädningsrummet och 10/12-laget tar det andra. 

Så länge coronarestriktionerna finns kvar ber vi er också att försöka hålla avstånd till varandra i hallen, om det är möjligt låta syskon vara hemma och att tänka på att stanna hemma vid minsta symtom på sjukdom.

Till sist vill vi slå ett slag för vår facebookgrupp "Vv-84 Innebandyskolan". Sök upp och gå med i gruppen. Där kan både ni och vi informera och ställa frågor.

Om någon känner att man är färdig med innebandylirandet så meddela oss gärna det så kan vi ta bort er från SportAdmin och ni slipper få utskick från oss. 
Annars hoppas vi att vi syns redan på onsdagar framöver!

Mvh Rickard & Emil
Verksamhetsberättelse för säsongen 2019/2020
2020-08-20 09:37

Innebandyskolans verksamhetsberättelse.

Nytt för säsongen var att jag inte längre var ensam tränare. Emil tillkom till säsongen började vilket givetvis var en stor hjälp. Framför allt för att vi mycket enklare kan dela upp barnen i mindre grupper och träna på olika saker på olika platser i hallen. Vi har också vid strax över hälften av träningstillfällena haft hjälp av Dennis Norlin, han har hjälpt till de gångerna hans son Felix varit och tränat. De gånger Dennis varit med har vi ofta delat i barnen i tre grupper och använt oss av stationssystem. De gånger jag och Emil varit själv har vi ibland använt oss av två grupper och ibland av tre grupper, lite beroende på barnantalet. Har vi kört med tre grupper så har en av oss fått ha två grupper.

Nytt för året var också att vi bedrivit våra träningar på Varagårdsskolan. I början var det klart sämre eftersom vi inte hade någon sarg att använda oss av. Att lägga ut bänkar blir inte riktigt samma sak, dels för att de är klart lägre än sargen och dels för att vi var tvungna att bygga planen av bänkar i ett hörn av salen och då var ribbstolar, bommar och annat i vägen.  När sargen kom på plats någonstans i mitten av hösten blev det ett klart uppsving. Likaså var det lite stökigt med att släpa klubbor, bollar, västar, koner osv. fram och tillbaka varje träning. Särskilt eftersom vi delar saker med Olas lag. Varje vecka fick Ola åka hem till mig med sakerna efter hans träning så att jag kunde ta med dem veckan efter igen. Även här blev det ett uppsving när vi fick ett skåp att förvara sakerna i så att vi slapp släpa hem dem.  

Spelarmässigt så startade vi upp säsongen med ungefär samma spelare som vi slutade säsongen innan med. Ganska snart flyttade vi upp två killar till Olas lag eftersom vi kände att de var redo att ta det steget. Det har kontinuerligt under året tillkommit (och även trillat bort någon) spelare och vi var till slut 20 stycken i ”truppen”. Till det har det varit ett antal killar och tjejer som gjort några träningar. Några av dem har varit för små, någon var inte ens 3 år fyllda, och några hartestat en träning eller två med oss för att sen ha gått direkt till Olas lag. Annars är de flesta i laget födda 2014. Extra kul är också att vi har ett par tjejer med i laget.

På träningarna har vi lagt mycket fokus på klubba och boll. Vi har kört mycket stationsövningar där vi kört teknikträning i olika former. Vi har försökt använda oss av ganska få övningar och istället utvecklat dem eftersom vi vill ha en hög igenkänningsfaktor för barnen. Det märks tydligt att en övning flyter på betydligt bättre när vi gjort den några gånger. Vi håller gärna också barnen i små grupper så att det inte blir någon väntetid. Det ska hela tiden rulla på och barnen ska vara aktiva i princip hela träningen. Vi tycker det är viktigt när man bara tränar en timme i veckan. Vi har spelat ungefär de sista tjugo minuterna på varje träning. Oftast har det varit spel 3 mot 3 i tre eller fyra lag där de som inte spelar gör någon form av teknikövning. Ibland har vi haft målvakter när vi spelat, det är mest för att de allra flesta av barnen älskar att stå i mål. Det är ju riktigt fräckt att dra på sig masken! Spelar vi med mer än tre spelare per lag så blir det direkt spelare som blir oaktiva och det vill vi undvika. I princip alla träningar har vi avslutat med att leka räven och kycklingarna. Det går liksom inte att göra om. Missar vi att leka den leken blir det gnäll på barnen :)

Vid julavslutningen körde vi match mot föräldrarna. Då bytte vi om till matchkläder för att få lite extra ”matchkänsla”. Vi hade tänk göra likadant innan sommaruppehållet men då kom coronan och förstörde det eftersom vi skulle blivit en bra bit över femtio personer i hallen. Vi har vissa planer på att undersöka möjligheten att möta något annat lag i en match. Flera av barnen längtar efter att få spela på ”riktigt”. Det är Emils ansvar att kolla upp!

Mvh Rickard och Emil

Vv84-SK Bjuv Innebandyskolan
2018-11-30 18:52
Välkommen tilll vår hemsida

 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84