Inför Munka Ljungby IBK!
2021-10-14 10:18
Battan har talat

Inför Munka Ljungby IBK

Matchen mot Osby: Säsongens längsta bortamatch, fredag kväll och tufft motstånd. Vi börjar riktigt bra och sätter ett otroligt högt tempo från start. Redan efter 5 minuter har vi 3-0 och full kontroll på matchen. En ytterst tvivelaktig 5a på Abbe gör att Osby bjuds in i matchen men vi lyckas stänga perioden i ledning 5-3.

I andra perioden lyckas vi inte behålla vårt spel utan dras med i deras Hawaiibandy och drar på oss någon utvisning för mycket (av undertecknad..) 7-7.

Sista perioden tar vi tillbaka matchen igen. Vi sliter, täcker skott och visar att vi är det bättre laget. Lucky i målet gör en riktig kanonmatch och förtjänar MOTM enligt mig tillsammans med Berra som täcker skott som en gud och tillslut avgör matchen med ett kanonskott! (Trots ständiga psykningsförsök från hemmapubliken). Vinst med 9-7 i säsongens förmodligen tråkigaste bortamatch känns extra bra. Tack för stödet alla ni som var där!

Matchen mot Munka: Om bortamatchen mot Osby var den tråkigaste så kommer denna match garanterat att vara bland de tuffare. Munka har en extremt stor hall vilket kommer bli en utmaning samt att de har en väldigt ung och talangfull trupp som springer något kopiöst. Positionsspelet kommer att vara nyckeln ihop med att vi spelar en mer fysisk innebandy men samtidigt håller oss borta från utvisningsbåset. Det kommer att bli en riktigt temporik och förmodligen väldigt rolig match, så tar er till Munkahallen på fredag kl.20.00!