Vv84 Instagram - @Vv84.skbjuv
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
VV-84 Sportklubb Bjuv
Utveckling--Respekt--Engagemang

Ledarstab för 2023/2024 klar!
2023-07-24 09:06
Daniel Hallberg och Charlie Larsson är damlagets nya ledarstab.

Ny ledarstab klar för damlaget

 

Vi hälsar Daniel Hallberg och Charlie Larsson välkomna som nya ledare för vårt damlag.

 

Vi passade på att ställa någon fråga till den såhär inför säsongen som kommer. Ni har tidigare varit kollegor i Åstorps Hj18 men tar nu över ert första seniorlag tillsammans. Hur gick tankarna kring beslutet?

 

När jag fick förfrågan att ha de med Charlie så var de aldrig någon tanke om att inte ta jobbet. Jag själv har även varit tränare för några i laget innan så de kännes rätt när jag fick frågan.

 

Ni har haft någon träning med laget, vad ser ni för styrkor i truppen och vad är en rimlig ambition för säsongen?

 

Den största styrkan är ju deras sammanhållning. Och med en bra sammanhållning kan man åstadkomma mycket, de finns mycket kvalitet i laget också. Ett rimligt mål är ju att vara i toppen och ta steget upp.

 

- Säger Daniel Hallberg

 

Ni har tidigare varit kollegor i Åstorps Hj18 men tar nu över ert första seniorlag tillsammans. Hur gick tankarna kring beslutet?

 

Jag tycker mina mina tankar om hur innebandy ska spelas stämmer väl överens med Hallbergs. Eftersom vi båda har kopplingar till VV84 var valet inte svårt när jag blev tillfrågad. Då tyckte jag att jag och Hallberg kunde ta över detta laget.

 

Ni har haft någon träning med laget, vad ser ni för styrkor i truppen och vad är en rimlig ambition för säsongen?

 

Jag tycker det har varit bra uppslutning på de träningar vi haft med tanke på att säsongen var slut och en del spelare tagit sommarledigt från innebandyn. Vår målsättning är att försöka avancera upp en serie, det ser jag är fullt möjligt där är en bra potential i truppen.

 

- Säger Charlie Larsson

 

Vi ses i hallen i höst och hoppas på en trevlig säsong

 

#innebandy #rödavitahjältar

 
Sponsorfönstret
Guldsponsor
Silversponsor
Sargsponsor
Entrésponsor
Samarbetspartner
Instagram
STÖTTA OSS I VV84